Uit de praktijk

Uit de praktijk

De pagina waar ik met enige regelmaat berichten publiceer die mijn aandacht trokken of zaken waar ik in de praktijk tegenaan liep in recruitment • matching • executive search. Wil je meer weten, neem contact met mij op.

 • Nu weet ik: Dat is het leven.

  13 september 2019 Nu weet ik: Dat is het leven.Op het moment dat ik van mezelf begon te houden, begreep ik dat ik steeds weer en bij iedere gelegenheid, op het juiste moment op de juiste plaats ben. Dat alles wat gebeurt goed is. Vanaf dat moment heb ik rust. Nu weet ik dat men dat vertrouwen noemt.
 • Millennial jurist werven en behouden

  17 december 2018 Millennial jurist werven en behouden

  Millennial jurist: werven en behouden in de arbeidsmarkt

  Goede juristen werven én aan boord houden is in de huidige arbeidsmarkt niet makkelijk. Vooral de millennial vergt een bijzondere benadering. Wat betekent dit voor organisaties en wat maakt hen een aantrekkelijke werkgever? Mr. vroeg drie recruitmentbureaus naar trends en adviezen.
 • Advocatenkantoor met lef en ondernemerschap

  14 december 2017

  Advocatenkantoor met lef en ondernemerschap

  Advocaat civiele praktijk + strafrecht

  advocatenkantoor met lefDe opdracht was de werving van een advocaat voor de civiele praktijk die tevens tenminste de strafrechtpraktijk kan waarnemen. Het resultaat is dat men twee advocaten aanneemt. Dat is nog eens een advocatenkantoor met lef.
 • Learning Agility persoonlijkheidstrek of vaardigheid

  14 november 2017

  Learning Agility, kan je dat leren?

  Organisaties hebben behoefte aan leiders met een hoge mate van ‘learning agility’. Dat is tenminste de conclusie van een artikel van de Meuse et al uit 2010. Learning AgilityLearning agility kan volgens hen worden gezien als de bereidheid en het vermogen om de juiste lessen te trekken uit je ervaringen en het geleerde vervolgens met succes toe te passen in nieuwe situaties.