DTP-er-Graphic-Designer-Symphony-live-Amsterdam-076920

dtp-er graphic designer vacature amsterdam symphony-live

DTP-er / Graphic Designer Symphony.live Amsterdam

Symphony.live is het streaming platform voor klassieke muziek in samenwerking met de grootste orkesten ter wereld. Kan jij onze ‘tune of voice’ visueel overbrengen? Voor alle online en offline uitingen van zowel Symphony als de wereldberoemde orkesten*?

Vacature vervuld

Deze vacature is vervuld. Klik hier voor andere vacatures of stuur via het formulier onderaan deze pagina jouw gegevens naar mij.

Met ons streaming platform maken wij klassieke muziek voor iedere liefhebber (waar ook ter wereld) toegankelijk op TV, tablet of telefoon. Ieder orkest met wie wij samenwerken verzorgt alleen voor ons exclusieve live concerten onder de noemer Symphony Night Live: een avondvullende registratie compleet met interviews, ‘behind the scenes’ verhalen en commentaar door kenners.

* Onder andere het London Symphony Orchestra, het Koninklijk Concertgebouworkest, de Czech Philharmonic en het Royal Stockholm Philharmonic Orchestra.

Intern reclamebureau

Ons Marketing & PR team richt zich vanuit ons kantoor in Amsterdam op zowel onze eigen abonnees van het streaming platform als op het helpen van de orkesten om hun fan-base in de diverse landen te vergroten. Jouw werk als DTP-er / Graphic Designer heeft dus een internationale doelgroep en voor de orkesten opereren wij als een intern reclamebureau.

Actief betrokken

Jouw werk is breed, maar gericht op het overbrengen van de boodschap in beeld. Dit kan een visual zijn in een online en/of offline uit te brengen nieuwsbrief, afbeelding op een landingspage of opbouwende en doorlopende campagnes in de diverse social media kanalen. Ook grotere internationale reclamecampagnes worden opgezet, al dan niet in samenwerking met lokale marketing- en PR-bureaus. Jij bent dan weer verantwoordelijk voor het aanleveren van het juiste beeldmateriaal in het gewenste format.

Intern werk je samen met de diverse collega’s van Marketing & PR, Digital Marketing, Branding, Video-editing en de Front-end Developers.

Uiteraard ben je actief betrokken bij het bedenken en ontwerpen van de diverse uitingen.

Vacature DTP-er / Graphic Designer

Je hebt een afgeronde grafische opleiding op mbo- of hbo-niveau en je kent alle ins en outs van de Adobe pakketten (Illustrator, Photoshop en InDesign). Je weet hoe je media moet aanleveren (technische specificaties) voor advertenties, flyers, online banners, e-mailing, social media posts (IG, TT, FB, YT) en overige drukbestanden (drukklaar maken) etc. En waar nodig controleer je deze bestanden indien aangeleverd door freelancers. Heb je ervaring in het werken met externen, dan krijg je ook een coördinerende rol.

Je weet grip te houden op jouw projecten waar het gaat om briefing, planning en budget. Hoewel we een Nederlands bedrijf zijn, wordt ons team steeds internationaler (net als de externe contacten die je wel eens hebt). Voldoende goede beheersing van de Engelse taal is dan ook noodzakelijk.

Idealiter heb je 4 – 6 jaar ervaring en zoek je een voltijds baan. 32 uur kan ook (of nog creatiever: twee DTP-ers / Grafisch Vormgevers die samen 40+ uur kunnen vervullen daar we groeiende zijn, zeker in het content – design – video-edit team).

Geboden

Ruimte voor inbreng van creativiteit en ideeën. Dit geldt voor ieder van ons: we opereren binnen het kader van onze gezamenlijke ambitie. Hoe slimmer en creatiever we dat oppakken, des te beter. Zo benutten we het talent van en voor onszelf.

Een groeiend bedrijf. Wij ‘rollen nu uit’, startend in diverse Europese landen, Engeland en Amerika. Er is veel werk te doen, maar dit creëert ook kansen voor jouw toekomst en groei.

Wil je meer weten, dan kan je bellen met Wouter +31 6 54 74 23 04. Wil je direct solliciteren, dan kan je Wouter mailen op wouter.wouters@SymphonyMedia.live. Een begeleidend schrijven met jouw motivatie wordt zeer gewaardeerd.

Contact

Wil je meer weten over deze vacature of overleggen over jouw mogelijkheden, neem dan contact met mij op. Je kan ook via onderstaand formulier reageren.

  Klik hier voor andere vacatures of neem contact met mij op.

  Werkstudent-API-Modeleren-Deployment-Machine-Learning-Amsterdam-076893

  Werkstudent API Modeleren Deployment Machine Learning vacature amsterdam

  Werkstudent API Modeleren Deployment Machine Learning – Amsterdam

  Vacature vervuld

  Deze vacature is vervuld. Klik hier voor andere vacatures of stuur via het formulier onderaan deze pagina jouw gegevens naar mij.

  Jij bezig met masterstudie Computer Science, Artificial Intelligence, Computational Science, Econometrics & Operations Research of vergelijkbaar? Bovengemiddelde interesse in ML/AI? Bekend met AWS, Kubernetes en/of Python?

  Customer data platform

  Voor een bedrijf met een ‘AI-driven’ customer data platform zijn wij op zoek naar een werkstudent die data kan ontsluiten door zelf ook (gaandeweg) API’s te ontwikkelen/verbeteren. Deze data vervolgens – met behulp van collega’s – te modeleren en het model in machine learning omgeving te deployen.

  Engagement / Customer Journey

  Het platform wordt ingezet bij grote, vaak internationaal opererende opdrachtgevers van het bedrijf om het engagement met de cliënten/consumenten (van de opdrachtgevers) en de zogenaamde customer journey van de cliënt/consument te intensiveren en te personaliseren.

  Machine Learning / Artificial Intelligence

  Met inzet van Machine Learning en Artificial Intelligence wordt data nagenoeg realtime verwerkt om inzichten te krijgen in consumer behavior en daar betekenisvolle voorspellingen omtrent gedrag aan te geven. De data komt uit alle systemen en de zogenaamde touchpoints van consumenten.

  (Nota bene: men experimenteert met dynamische content (beeld/tekst) generatie en voorspelling van het antwoord op de vraag waarvan jij (als jij de consument zou zijn) nog niet weet dat je die vraag gaat stellen.)

  Vacature Werkstudent API – Modeleren – Deployment – Machine Learning

  Deze vacature Werkstudent API – Modeleren – Deployment – Machine Learning vergt slimheid, gretigheid om te leren, zelfwerkzaamheid (uiteraard met goede begeleiding) en kunnen opereren met een hoog abstractieniveau in het achterhoofd.

  Veel leren

  Het bedrijf is bij ons goed bekend. Zij schakelen Analyticals IO vaker in. Wij weten daarom dat jij in een prettige werkomgeving terecht komt gebaseerd op vertrouwen. Je ontvangt goede inwerking / uitleg van de (werk)methoden en gedurende jouw werkzaamheden uitstekende begeleiding. Je wordt uitgedaagd om scherp na te denken. Je werkt nauw samen met engineers van wie je veel kan leren.

  Vacature werkstudent

  Insteek van de vacature werkstudent is een langere verbintenis naast jouw studie. Idealiter 16 – 20 uur per week; in vakanties en vrije perioden kan je meer werken als jij dat wenst.

  Python, AWS, Kubernetes

  Python, AWS, Kubernetes, Spark, Tensorflow, J-languages zijn zaken waar je mee te maken krijgt. Ervaring in tenminste Python; AWS en Kubernetes of vergelijkbaar meer dan een ‘nice to have’.

  Geboden

  Steile leercurve waarbij je – vanuit jouw interesse – steeds nieuwsgieriger wordt en meer verbanden gaat leggen. Hoe verder? Stuur jouw sollicitatie naar smart@analyticals.io. Wij waarderen altijd een begeleidend schrijven. Wil je voor je solliciteert meer weten over jouw mogelijkheden, bel dan met Wouter op +31 6 54 74 23 04.

  Analyticals zijn werkstudenten die vraagstukken in data oplossen. Cijfers, antwoorden en koppelingen zijn hun uitdaging. Het liefst met een sterke berekening. Analyticals groeien tijdens hun studie nog sneller door relevant werk.

  Zij volgen een kwantitatieve studie zoals econometrie, data science, informatica, wiskunde, natuurkunde. Door studie, projecten of uit eigen interesse, beheersen zij Python, R, Java, SQL, Tableau, Qlik, en/of Power BI.

  Als bedrijf op zoek naar Fresh Brains? Laat het ons weten.

  Contact

  Wil je meer weten over deze vacature of overleggen over jouw mogelijkheden, neem dan contact met mij op. Je kan ook via onderstaand formulier reageren.

   Klik hier voor andere vacatures of neem contact met mij op.

   Werkstudent-Wiskunde-of-Econometrie-analyse-CPA-Customer-Lifecycle-modeleren-Amsterdam-076889

   Werkstudent wiskunde of econometrie amsterdam streamingmedia symphony vacature

   Werkstudent Wiskunde of Econometrie – analyse CPA Customer Lifecycle modeleren

   Vacature vervuld

   Deze vacature is vervuld. Klik hier voor andere vacatures of stuur via het formulier onderaan deze pagina jouw gegevens naar mij.

   Voorspel de toekomst op basis van data. Bereken de CPA en bepaal onder andere op basis van kijk- en luistergedrag de customer lifecycle van subscribers. Liefst ben je slimmer dan de rest, maar om los te komen, zoek je een vertrouwde werkomgeving! Bij Symphony bieden wij dat.

   Symphony: de beroemdste orkesten ter wereld via streamingmedia

   Wij verwelkomen jou in de wereld van Symphony. Ervaar, naast jouw bijbaan als werkstudent wiskunde of econometrie, prachtig gefilmde en/of live-gestreamde uitvoeringen van wereldberoemde orkesten, waaronder het London Symphonic Orchestra, het Koninklijk Concertgebouworkest, de Czech Philharmonic en het Royal Stockholm Philharmonic Orchestra. Ga verder op ontdekking achter de schermen met interviews, achtergrondverhalen en onze wekelijkse live showcase, ‘Symphony Night Live’.

   En hoe gaaf is het dat jij als werkstudent nog dieper achter de schermen kan duiken!

   Vacature werkstudent Wiskunde of Econometrie

   Ons streamingplatform, in combinatie met data van het IT en finance team, genereert ontzettend veel informatie. De kunst is deze data op dusdanige wijze te selecteren en te bewerken, dat wij enerzijds onze hypotheses kunnen bewijzen en anderzijds er voorspellende waarden uit kunnen halen op basis waarvan het marketingteam aan de slag gaat. Jouw taak als werkstudent Wiskunde of Econometrie (of vergelijkbare opleiding) is onze modellen te fijnen en nog meer betrouwbaar te maken.

   CPA – Lifecycle

   Wat zijn de onderwerpen waar jij mee aan de slag gaat: CPA: cost per acquisition. Wat kost het ons in marketing uitgaven om een abonnee/subscriber te verwerven?
   Hoe lang blijft een abonnee klant? Dit is precies waar de customer lifecycle zich op richt. En op basis van welke ‘markers’ zijn (proef)abonnees te segmenteren voor verdere actie op het gebied van engagement, conversion en retention.

   Revenue sharing

   Ons business model bestaat uit verschillende onderdelen, waaronder revenue sharing. Ook met revenue sharing, althans de onderliggende data, ga jij aan de slag, inclusief het opbouwen van verantwoordingen en rapportages per acquisitiekanaal.

   Al met al vervul jij een belangrijke rol in de verfijning van onze data-analyse.

   Jouw profiel

   Bij voorkeur laatstejaars masterstudent (geen must) wiskunde of econometrie (of vergelijkbaar). Moet je nog een thesis schrijven? Kan zomaar dat je dat ook bij ons kan doen. Sla je meerdere vliegen in een klap: bijbaan en afstuderen.

   Daar een deel van onze data ook financieel gerelateerd is, is het optimaal indien dat ook jouw interesse heeft. En bevalt jou het bij ons werken als werkstudent en zoek je na afstuderen jouw eerste baan, dan wordt deze vacature ‘werkstudent wiskunde of econometrie’ omgezet in de functie van data-analist.

   Geboden

   Goede inwerking en begeleiding. Een werkomgeving in Amsterdam. Vrijheid om jouw eigen gedachten, inzichten en ervaring in te brengen. Een rol waarin jij er toe doet. Sterker, wij varen mede op jouw analyses en input.

   Voor meer informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Wouter op telefoonnummer 06 54 74 23 04. Stuur jouw sollicitatie naar smart@analyticals.io. Een begeleidend schrijven, voorzien van motivatie, waarderen wij altijd.

   Contact

   Wil je meer weten over deze vacature of overleggen over jouw mogelijkheden, neem dan contact met mij op. Je kan ook via onderstaand formulier reageren.

    Klik hier voor andere vacatures of neem contact met mij op.

    Werkstudent-Scheikunde-Circulaire-Technologie-en-Climate-Tech-Haarlem-076875

    Werkstudent Scheikunde Circulaire Technologie Climate Tech vacature Haarlem

    Werkstudent Scheikunde Circulaire Technologie / Climate Tech Haarlem

    Vacature vervuld

    Deze vacature is vervuld. Klik hier voor andere vacatures of stuur via het formulier onderaan deze pagina jouw gegevens naar mij.

    Zoek jij als werkstudent scheikunde (Bsc of Msc) een bijbaan of ga je, na afstuderen, op zoek naar jouw eerste baan? Heeft Circulaire Technologie en Climate Tech jouw interesse? Vlotte pen, gezond stel hersens en ben je goed in de Nederlandse taal?

    Werkstudent Scheikunde (bachelor of master)

    Deze positie staat open voor een werkstudent die naast studeren zinvol wil bijverdienen in het werkveld van Climate Tech en Circulaire Technologie. Oftewel een bètapersoon die techniek snapt en erover kan schrijven.

    Subsidies en financiering

    Onze relatie realiseert subsidies en financiering (investering van privaat kapitaal in combinatie met overheidsregelingen) voor ondernemingen vanaf startup tot en met corporate bedrijf. Klinkt eenvoudig, maar de weg ernaartoe is van:

    • Onderzoek: wat heeft men bedacht, wat vraagt men eigenlijk en hoe innovatief is het bedachte;
    • Vertaling van de vraag in een rapportage (rapport); en daarna,
    • Begeleiding van de ondernemer/onderneming naar succesvolle subsidieaanvraag.

    Tot enkele miljoenen euro’s

    In het gehele traject van aanvraag tot toekenning word jij betrokken en draag je bij aan het succes. De subsidies/financiering liegen er overigens niet om. Het kan oplopen tot enkele miljoenen euro’s.

    In deze rol werk je samen met ervaren consultants en andere werkstudenten, waaronder natuurkundigen. Het vraagt om slim begrip om de aanvraag van een klant om te zetten in een succesvolle subsidieverstrekking. Je krijgt, afhankelijk van de omvang van de subsidieaanvraag, te maken met vele aspecten: daar waar het Climate Tech / Circulaire Technologie betreft: hoe duurzaam en innovatief is het idee/businessplan?

    Willie Wortel

    Als een ‘Willie Wortel’ beoordeel en denk je mee. Betekent niet dat wat is bedacht, je zelf moet kunnen maken of beoordelen op kwaliteit, maar wel op haalbaarheid. Dit vraagt om begrip en inschatting van ‘het plan’ om de kansen en mogelijkheden te analyseren.

    Ook bekijk je de zakelijke kant van het idee en, waar nodig, schrijf je mee met het businessplan.

    Uniciteit

    Ook een stuk marktonderzoek doen om de uniciteit te beschrijven of te verbijzonderen, kan zomaar tot jouw werkzaamheden behoren. Iets wat in eerste instantie niet haalbaar leek, blijkt dan toch ineens kansen te hebben op basis van uniekheid.

    Jouw gesprekspartner aan de andere kant van de tafel is vaak de bedenker van ‘het plan’. Dit zijn bijzondere mensen met een gave op hun eigen gebied, maar, om het zo te zeggen, niet ‘begaafd’ genoeg om het plan succesvol tot subsidieverstrekking en/of financiering te leiden. En dat is waar jij om de hoek komt kijken (en veel in gaat leren).

    Niet de diepte, maar wel het begrip

    Deze vacature is ideaal voor iemand die niet de diepte van zijn opleiding/studie in wil! Je studeert bijvoorbeeld scheikunde (‘synthesis and sustainability’ of ‘chemisty of life’), maar je bent niet pur sang een ontwikkelaar/onderzoeker. Wel vind je het gaaf waar ontwikkelaars/onderzoekers mee bezig zijn. En je vindt het nog mooier hen te helpen.

    Je helpt als het ware de ontwikkelaars om ‘hun kindje’ het licht te doen zien door subsidiëring / financiering op basis van jouw begeleiding. Het gaat dus feitelijk om jouw begrip door jouw opleiding om te begrijpen waar men mee bezig is. Deze vertaalslag is de voldoening die jouw aanstaande collega’s ervaren! Dit maakt jouw bijdrage dan ook bijzonder zichtbaar.

    In een team van ± 15 collega’s werk je aan opdrachten. Je leert van anderen, waaronder werkstudenten natuurkunde en artificial intelligence. Afhankelijk van jouw kennis, interesse en misschien zelfs al eerste ervaring, pak je de verdieping en opdrachten op. Bij voorkeur werk je vanuit het kantoor in Haarlem, maar soms kan een deel van de opdracht ook thuis worden uitgevoerd.

    Idealiter ben je 16 – 20 uur beschikbaar als werkstudent. Zoek je je eerste baan na afstuderen, ook dan kan je reageren.

    Goede begeleiding wordt geboden. Uitdaging te over. Ondernemend meedenken: graag! Insteek is dat jij, zoals werkstudenten jou zijn voorgegaan, zelfstandig opdrachten leert uitvoeren. En bevalt het heel erg, dan hopen we dat je na studie blijft hangen en doorgroeit naar consultant strategie/innovatie.

    Wil je meer weten over deze vacature, neem dan contact op met Wouter van Analyticals. Hij is telefonisch bereikbaar op 06 54 74 23 04 of via smart@analyticals.io

    Analyticals werkt voor bedrijven waar zij er toe doen!
    Bij analyticals.io – en dus ook bij onze klanten die lid van de community zijn – draait alles om mensen bij elkaar brengen: mensen die (data) analyse nodig hebben en mensen die daar héél goed in zijn.

    [ vacancy first published at: https://analyticals.io/werkstudent-scheikunde-circulaire-technologie-en-climate-tech/ ]

    Contact

    Wil je meer weten over deze vacature of overleggen over jouw mogelijkheden, neem dan contact met mij op. Je kan ook via onderstaand formulier reageren.

     Klik hier voor andere vacatures of neem contact met mij op.

     Werkstudent-Climate-Tech-Circulaire-Technologie-ICT-Innovatie-of-eerste-baan-Haarlem-076868

     Werkstudent Climate Tech Circulaire Technologie ICT Innovatie of eerste baan na studie Haarlem

     Werkstudent Climate Tech / Circulaire Technologie / ICT / Innovatie of eerste baan na studie Haarlem

     Vacature vervuld

     Deze vacature is vervuld. Klik hier voor andere vacatures of stuur via het formulier onderaan deze pagina jouw gegevens naar mij.

     Zoek jij als werkstudent een bijbaan of ga je, na afstuderen, op zoek naar jouw eerste baan? Heeft a) Innovatie, b) Circulaire Technologie, c) ICT en/of d) Climate Tech jouw interesse? Heb je een vlotte pen, een gezond stel hersens en ben je goed in de Nederlandse taal, lees dan verder.

     Werkstudent of junior consultant: zinvol verdienen en leren
     Deze positie staat open voor zowel een werkstudent die naast studeren zinvol wil bijverdienen, maar bovenal veel wel leren, en voor (bijna) afgestudeerden op zoek naar een eerste baan als junior consultant.

     Subsidies en financiering

     Onze relatie realiseert subsidies en financiering (investering van privaat kapitaal in combinatie met overheidsregelingen) voor ondernemingen vanaf startup tot en met corporate bedrijf. Klinkt eenvoudig, maar de weg ernaartoe is van:

     • Onderzoek: wat heeft men bedacht, wat vraagt men eigenlijk en hoe innovatief is de technologie/ict/software;
     • Vertaling van de vraag in een rapportage (rapport); en daarna,
     • Begeleiding van de onderneming naar succesvolle subsidieaanvraag.
     • Tot enkele miljoenen euro’s

     In het gehele traject van aanvraag tot toekenning word jij betrokken en draag je bij aan het succes. De subsidies/financiering liegen er overigens niet om. Het kan oplopen tot enkele miljoenen euro’s.

     In deze rol werk je samen met ervaren consultants. Het vraagt om slim begrip om de aanvraag van een klant om te zetten in een succesvolle subsidieverstrekking. Je krijgt, afhankelijk van de omvang van de subsidieaanvraag, te maken met vele aspecten: je beoordeelt de mate van innovatie van bijvoorbeeld software. Of daar waar het Circulaire Technologie betreft: hoe duurzaam en innovatief is het idee/businessplan?

     Willie Wortel

     Als een ‘Willie Wortel’ beoordeel en denk je mee. Betekent niet dat wat is bedacht, je zelf moet kunnen maken of beoordelen op kwaliteit, maar wel op haalbaarheid. Dit vraagt om begrip en inschatting van ‘het plan’ om de kansen en mogelijkheden te analyseren.

     Uniciteit

     Ook een stuk marktonderzoek doen om de uniciteit te beschrijven of te verbijzonderen, kan zomaar tot jouw werkzaamheden behoren. Iets wat in eerste instantie niet haalbaar leek, blijkt dan toch ineens kansen te hebben op basis van uniekheid. Jouw gesprekspartner aan de andere kant van de tafel is vaak de bedenker van ‘het plan’. Dit zijn bijzondere mensen met een gave op hun eigen gebied, maar, om het zo te zeggen, niet ‘begaafd’ genoeg om het plan succesvol tot subsidieverstrekking en/of financiering te leiden. En dat is waar jij om de hoek komt kijken (en veel in gaat leren).

     Niet de diepte, maar wel het begrip

     Deze vacature is ideaal voor iemand die niet de diepte van zijn opleiding/studie in wil! Je studeert bijvoorbeeld toepaste natuurkunde, maar je bent niet pur sang een ontwikkelaar/onderzoeker. Wel vind je het gaaf waar ontwikkelaars/onderzoekers mee bezig zijn. En je vindt het nog mooier hen te helpen.

     Je helpt als het ware de ontwikkelaars om ‘hun kindje’ het licht te doen zien door subsidiëring / financiering op basis van jouw begeleiding. Het gaat dus feitelijk om jouw begrip door jouw opleiding* om te begrijpen waar men mee bezig is. Deze vertaalslag is de voldoening die jouw aanstaande collega’s ervaren! Dit maakt jouw bijdrage dan ook bijzonder zichtbaar.

     In een team van ± 15 collega’s werk je aan opdrachten. Afhankelijk van jouw kennis, interesse en misschien zelfs al eerste ervaring, pak je de verdieping en opdrachten op. Bij voorkeur werk je vanuit het kantoor in Haarlem, maar soms kan een deel van de opdracht ook thuis worden uitgevoerd.

     Idealiter ben je 16 – 20 uur beschikbaar als werkstudent. Zoek je je eerste baan na afstuderen, dan betreft het een voltijdsbaan (of 4 dagen).

     Goede begeleiding wordt geboden. Uitdaging te over. Ondernemend meedenken: graag! Insteek is dat jij, zoals eerdere werkstudenten jou zijn voorgegaan, zelfstandig opdrachten leert uitvoeren. En bevalt het heel erg, dan hopen we dat je na studie blijft hangen en doorgroeit naar consultant strategie/innovatie.

     Jouw huidige opleiding, zie hieronder bij asterisk*

     Wil je meer weten over deze vacature, neem dan contact op met Wouter van Analyticals. Hij is telefonisch bereikbaar op 06 54 74 23 04 of via smart@analyticals.io

     * Enkele voorbeelden van opleidingen waarmee je in deze vacature goed mee uit de voeten kunt:

     • University of Amsterdam / Psychobiology / Neuro Science
     • University of Amsterdam / Computational Science
     • Delft University of Technology / Aerospace Engineering
     • Delft University of Technology / Robotics
     • Delft University of Technology / Industrial Engineering
     • Delft University of Technology / International Entrepreneurship & Development
     • Delft University of Technology / Engineering and Policy Analysis
     • Delft University of Technology / Applied Physics
     • Leiden University / Physics
     • Leiden University / Classical and quantum information

     [ vacancy first published at: https://analyticals.io/werkstudent-climate-tech-circulaire-technologie-ict-innovatie-of-eerste-baan/ ]”

     Contact

     Wil je meer weten over deze vacature of overleggen over jouw mogelijkheden, neem dan contact met mij op. Je kan ook via onderstaand formulier reageren.

      Klik hier voor andere vacatures of neem contact met mij op.

      Werkstudent-Machine-Learning-Artificial-Intelligence-Amsterdam-076788

      Werkstudent machine learning artificial intelligence ML AI vacature amsterdam analyticals

      Werkstudent Machine Learning – Artificial Intelligence Amsterdam

      Vacature vervuld

      Deze vacature is vervuld. Klik hier voor andere vacatures of stuur via het formulier onderaan deze pagina jouw gegevens naar mij.

      Zit jij nu in de laatste fase van jouw masterstudie? Is data analyse, Machine Learning en Artificial Intelligence jouw passie en ambitie? Heb je nu een baan naast je studie, maar komt jouw kennis en talent in data analyse, ML/AI niet tot haar recht?

      Holy grain in AI

      Voor onze opdrachtgever in Amsterdam zijn wij op zoek naar een werkstudent ML AI. Het betreft een gaaf!, internationaal bedrijf dat real-time klantendata analyseert en gedrag voorspelt door volledige inzet van AI. Feitelijk heeft men de ‘holy grail’ in AI ontwikkeld, althans dat wordt gefluisterd in de markt.

      Voor deze opdrachtgever zoeken wij een werkstudent Data ML AI die meewerkt aan oplossingen van het bedrijf.

      Intelligent Journey Orchestration

      Op basis van zeer grote data sets van ‘customer interaction events’, zet het bedrijf voor haar relaties haar AI/ML platform in om zo goed mogelijk – en real time – te voorspellen welke verdere interactie nodig is. Op deze manier wordt antwoord gegeven op een vraag waarvan, bijvoorbeeld een bezoeker van een website, nog niet eens weet dat hij/zij deze gaat stellen! Men noemt dit ‘Intelligent Journey Orchestration’.

      Customer Data Platform

      De techniek op een andere manier ingezet, betekent dat bedrijven op maat gemaakte berichten, adviezen en aanbiedingen aan consumenten kunnen sturen op het precieze moment dat de interesse in iets ontstaat. Via het Customer Data Platform (CDP) wordt een bron van waarheid voor klantgegevens gecreëerd uit alle kanalen beschikbaar voor een merk!

      Voor de CDP’s maakt het ook niet uit waar en door wie de data wordt bewaard. Offline data sources worden verbonden met real-time etc. Het klassieke data engineering verschuift hierdoor naar de achtergrond. Het enige dat nodig is: data en de toegang tot de data; of dit laatste gestructureerd of ongestructureerd is, is niet meer belangrijk.

      Beide services, Intelligent Journey Orchestration & Customer Data Platform, worden momenteel ingezet bij grote, internationaal opererende bedrijven met ‘tons of data’.

      Sterke learning curve

      Jouw werk in dit geheel: je bent actief met data analyse, opzetten API’s voor ontsluiten diverse data bronnen, denken in scenario’s, ontwikkelen modellen, toevoegen data en via machine learning het trainen van de artificial intelligence; je… krijgt te maken met een zeer sterke learning curve.

      Python, AWS, Kubernetes, Spark, Tensorflow, J-languages zijn zomaar zaken waar je mee te maken krijgt. Jouw ervaring hier is meegenomen, maar met een sterk analytische geest en ervaring met Python (of R) ben je al goed op weg.

      Begeleiding en training

      Het spreekt voor zich dat je begeleiding en training krijgt voor je start. Je leert hoe het platform werkt en hoe je het gebruikt. Vervolgens ontwikkel je modellen, bouwt het werkend in Python en koppelt er software aan. Afhankelijk van jouw vaardigheden kan je helemaal los. Je bekijkt het Jura board, ‘pakt’ er dingen vanaf en ontwikkel je het zelfstandig of samen met anderen.

      Ben je er nog steeds? Past voorgaande bij je? Toe aan een serieuze baan (16 – 20 uur per week) naast jouw studie? Laat het ons weten. Stuur jouw sollicitatie naar smart@analyticals.io. Wij waarderen altijd een begeleidend schrijven. Wil je voor je solliciteert meer weten over jouw mogelijkheden, bel dan met Wouter op +31 6 54 74 23 04.

      Bij analyticals.io – en dus ook bij onze klanten die lid zijn van onze community – draait alles om mensen bij elkaar brengen: mensen die data analyse nodig hebben en mensen die daar héél goed in zijn.

      Analyticals zijn werkstudenten die vraagstukken in data oplossen. Cijfers, antwoorden en koppelingen zijn hun uitdaging. Het liefst met een sterke berekening en helemaal mooi als anderen met deze inzichten doorontwikkelen. Analyticals groeien tijdens hun studie nog sneller door relevant werk.

      Zij volgen een kwantitatieve studie zoals econometrie, data science, informatica, wiskunde, natuurkunde. Door studie, projecten of uit eigen interesse, beheersen zij Python, R, Java, SQL, Tableau, Qlik, en/of Power BI.

      Contact

      Wil je meer weten over deze vacature of overleggen over jouw mogelijkheden, neem dan contact met mij op. Je kan ook via onderstaand formulier reageren.

       Klik hier voor andere vacatures of neem contact met mij op.

       Vacatures Accountancy

       bel, mail, app Wouter AccountancyStaat jouw vacature Accountancy er niet? Dit betekent dat ik voor mijn opdrachten in de accountancy de juiste mensen ken.

       Ik hoef hiervoor dus niet speciaal een vacature te publiceren! Zoek je iets specifieks, bel of mail mij!

       Die ene bijzondere baan

       Ben jij op zoek naar die ene bijzondere baan in de Accountancy, maar kan je deze niet vinden? Neem gewoon contact met mij op. Wie weet kan ik je helpen. Is het niet via mijn netwerk, dan kan ik je meestal wel ideeën geven om je op weg te helpen.

       Learning Agility persoonlijkheidstrek of vaardigheid

       Learning Agility, kan je dat leren?

       Organisaties hebben behoefte aan leiders met een hoge mate van ‘learning agility’. Dat is tenminste de conclusie van een artikel van de Meuse et al uit 2010.

       Learning AgilityLearning agility kan volgens hen worden gezien als de bereidheid en het vermogen om de juiste lessen te trekken uit je ervaringen en het geleerde vervolgens met succes toe te passen in nieuwe situaties. Lees verder “Learning Agility persoonlijkheidstrek of vaardigheid”