Werkstudent-ICT-consultancy-Haarlem-076924

Werkstudent ICT-consultancy / Digitale Innovatie

Je begrijpt code, maar het is niet jouw ding. Software vind je leuk. Er over beoordelen en schrijven ook; vooral over de innovatieve toepassingen door inzet van data, algoritmes en machine learning. Liefst in verschillende omgevingen als energy, health, mobility, logistics etc. Je zoekt ook een bijbaan naast jouw studie die ertoe doet. Waar je leert, dingen oppikt en jouw kennis kan toepassen. Zo wordt theorie (studie) en praktijk zinvol.

Mooie projecten

Spreekt bovenstaand jou aan? Begrijp je ICT, de kansen, de mogelijkheden en de toepassingen? Ben je in staat om een innovatieve toepassingen te beoordelen (software, algoritme) en in een bedrijfseconomisch kader te plaatsen? Overweeg dan om bij onze klant te gaan praten. Het bedrijf is actief in financiering en subsidieverstrekking met als aandachtsgebieden ICT, Energie en Gezondheid. Meerdere analyticals hebben bij dit bedrijf hun weg al gevonden en werken naar volle tevredenheid aan mooie projecten.

Vacature Werkstudent ICT / Digitale Innovatie

In jouw rol als Werkstudent ICT-consultancy werk je volop mee in de praktijk als junior ICT-consultant. Je beoordeelt aanvragen voor financiering en subsidie. Je werkt uiteraard niet alleen, maar altijd samen met een andere, meer ervaren consultants om jou op weg te helpen waar nodig.

Innoverende bedrijven

Je vervult feitelijk de vertaalrol tussen innovaties op het gebied van kunstmatige intelligentie, data science, cloud en software research & development enerzijds en, anderzijds, subsidies en financieringen. Je doet dit in uiteenlopende domeinen. Een rol waarbij jij onder andere de transities in digitalisering van dichtbij meemaakt. Jij draagt dus bij aan het succes van de meest fantastische innoverende bedrijven in Nederland en daarbuiten.

Software/technologie

De projecten waaraan je werkt zijn divers, maar hebben als gemeenschappelijk component de toepassing van software/technologie. Het gaat dan vooral om innovatie onder de motorkap of in het back-end en soms het front-end. Bijvoorbeeld:

  • Een nieuw ontwikkelde techniek in een logistiek platform wat het aantal (vervoers)bewegingen – en daarmee de belasting van het milieu – verlaagt;
  • De ‘engine’ van een extreem complex ML/AI platform (voor big corporates) waaruit een nieuwe toepassing ontstaat. Hierdoor heeft het mkb ineens ook toegang tot krachtige software op basis van machine learning / artificial intelligence zonder zelf de kennis (en de data scientists) in huis te hoeven hebben.

Bovenstaand zijn slechts voorbeelden. Ook in de Energy & Health sector worden nieuwe toepassingen ontwikkeld. Van dit laatste bijvoorbeeld een bedrijf die het EPD (Elektronisch PatiëntenDossier) oplost door alle data op de telefoon, in een afgesloten container, op te slaan.

Niet dat je de software van bovengenoemde voorbeelden volledig moet kunnen beheersen, maar wel dat je met jouw kennis en inzicht de innovativiteit kan beoordelen. Hiervoor overleg je niet alleen intern, maar ook met de software engineers bij de klanten.

Jouw conclusies beschrijf je in een korte, heldere rapportage en waar mogelijk begeleid je het bedrijf verder in de financieringsaanvraag en opvolging daarvan.

Wat heb je nodig voor de vacature werkstudent ICT-consultancy?

Studerend voor, bij voorkeur op master-niveau, Information Management, Data Science, Business Analytics & Operations Research, Econometrics & Economics, Computer Science, Information Science of vergelijkbaar. Het gaat erom dat jij diverse soorten software-toepassingen begrijpt (zonder zelf te programmeren).

Lees meer over deze vacature bij Analyticals IO

Contact

Wil je meer weten over deze vacature of overleggen over jouw mogelijkheden, neem dan contact met mij op. Je kan ook via onderstaand formulier reageren.

    Klik hier voor andere vacatures of neem contact met mij op.