Kandidaat-Notaris-Personen–en-Familierecht-Onroerend-Goed-en-of-Ondernemingsrecht-Driebergen-076778

Kandidaat Notaris Personen- en Familierecht, Onroerend Goed en/of Ondernemingsrecht

Ben jij toe om met persoonlijkheid en eigenheid jouw eigen klantenkring op te bouwen? Is voor jou dat stapje extra, met galantheid, heel gewoon? Dit is zoals wij bij Heuvelrug Notarissen met elkaar omgaan. Intern naar collega’s, extern met cliënten en stakeholders.

Vacature vervuld

Deze vacature is vervuld. Klik hier voor andere vacatures of stuur via het formulier onderaan deze pagina jouw gegevens naar mij.

Leersum, Driebergen, Wijk bij Duurstede

Voor zowel Leersum, Driebergen als Wijk bij Duurstede zoeken wij versterking van onze praktijk met een Kandidaat-Notaris Onroerend Goed, Personen- en Familierecht en/of Ondernemingsrecht.

Wat is jouw ambitie?

Wij zijn groeiend en op zoek naar versterking van onze praktijken en vestigingen. Ervaring of beginnend? Kansen zijn ruim voldoende aanwezig.
Wij kijken naar wie jij bent. Niet alleen naar wat jij kan, maar vooral naar wat jouw ambitie is, waar je heen wilt en hoe jij dat wilt bereiken? Uiteraard ondersteunen wij jou in het bereiken van jouw doel. Vind jij ons leuk en wij jou, dan kan dit zomaar het begin zijn van het vervolg van jouw carrière.

Spreekt Heuvelrug Notarissen jou aan?

  • Drie vestigingen en groeiend;
  • Bijna alle specialismen in huis;
  • Grote familierechtpraktijk, ondernemers, vastgoed;
  • Sterke binding met de regio Utrechtse Heuvelrug (en uitwaaiend daarbuiten);
  • Collegialiteit, lol, hard werkend, stapje extra en ondernemend.

Nieuwsgierig naar jouw kansen?

Neem contact op met Wouter Wouters, onze Recruitment Lead. Hij kan jouw wensen naar de toekomst vertalen binnen onze praktijk. Hij is nieuwsgierig en vanuit zijn vragen leer je ons ook gelijk kennen. Hij houdt jou in ieder geval een spiegel voor. Ook niet verkeerd! Je kan Wouter bereiken op het emailadres w.wouters@heuvelrugnotarissen.nl of per telefoon op nummer 06 54 74 23 04 (ook in de avonduren of het weekend mocht je dan beter ‘vrij’ kunnen praten).

Contact

Wil je meer weten over deze vacature of overleggen over jouw mogelijkheden, neem dan contact met mij op. Je kan ook via onderstaand formulier reageren.

    Klik hier voor andere vacatures of neem contact met mij op.