Juridisch-Secretaresse-Utrecht-076566

Juridisch Secretaresse Utrecht Tomlow Advocaten

12 advocaten sterk kantoor in huurrecht en vastgoedrecht zoekt ervaren juridisch secretaresse. Heb jij ervaring bij een advocatenkantoor?

Vacature vervuld

Deze vacature is vervuld. Klik hier voor andere vacatures of stuur via het formulier onderaan deze pagina jouw gegevens naar mij.

Tomlow Advocaten

Tomlow Advocaten is een gerenommeerd kantoor dat landelijk opereert en de stad Utrecht als basis heeft. Vanuit een fijne werklocatie in Utrecht-Oost werken wij voor bedrijven, woningbouwcorporaties, overheden, bouwbedrijven, professionele en particuliere vastgoedbeleggers op de rechtsgebieden huurrecht, bestuursrecht, verbintenissenrecht en vastgoedrecht.

Vacature juridisch secretaresse

Samen met enkele collega’s ben jij het middelpunt van ons kantoor. Advocaten staan aan jouw bureau, cliënten sta je telefonisch te woord en je ontvangt ze bij bezoek. Je bereidt de processtukken voor, je houdt termijnen in de gaten en je correspondeert er lustig op los.

Uiteraard behoren archiveren, kopiëren en agendabeheer ook tot jouw takenpakket. Net als het uitwerken van dictaten.

Bij Tomlow Advocaten werken we samen als één team. We lunchen bijvoorbeeld gezamenlijk. Niet aan verschillende tafeltjes zoals je soms hoort bij andere kantoren, maar aan een lange tafel. Jong, oud en senior door en naast elkaar. Heel burgerlijk vragen wij “mag ik de hagelslag.”

Jouw profiel

Het liefst heb jij al ervaring op een advocatenkantoor opgedaan. Het zou fijn zijn als dit in de huurrecht- en/of vastgoedpraktijk is. Je kan met werkdruk omgaan. Er zijn van die momenten dat ineens van alles gebeurt en dat iedereen wat van je ‘moet’.

Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift uitstekend. Heb je ervaring met WordPress en MailChimp, dan is dat mooi meegenomen. Je wordt dan onder andere verantwoordelijk voor het up to date houden van onze website. Je bent vriendelijk, verzorgd en ‘last but not least’ een fijne, prettige collega.

Ben je nieuwsgierig? Kijk dan op www.tomlow-advocaten.nl. Wil je solliciteren, stuur dan je sollicitatie naar Wouter Wouters op het emailadres ww@wouterwouters.nl. Je kan hem ook bellen op 06 54 74 23 04 als je vragen hebt.

Contact

Wil je meer weten over deze vacature of overleggen over jouw mogelijkheden, neem dan contact met mij op. Je kan ook via onderstaand formulier reageren.

    Klik hier voor andere vacatures of neem contact met mij op.