Junior-Juridisch-Secretaresse-Utrecht-076578

Voor een advocatenkantoor in Utrecht zoek ik een Junior Juridisch Secretaresse. Bij het kantoor werken ruim 10 advocaten en twee ondersteuners voor secretarieel en financieel werk.

Vacature vervuld

Deze vacature is vervuld. Klik hier voor andere vacatures of stuur via het formulier onderaan deze pagina jouw gegevens naar mij.

Het kantoor heeft een goede naamsbekendheid, werkt landelijk en jouw toekomstige collega’s zijn open en toegankelijk. Hoewel iedere advocaat zijn ‘eigen’ praktijk met cliënten heeft, werkt men als één team samen. Het maakt dan ook niet uit of je senior advocaat of ondersteuner bent. Iedereen draagt zijn steentje bij aan het succes van het kantoor en iedereen is even belangrijk.

Jaarlijks zijn er uitjes en bijna wekelijks wordt er op vrijdag in de kroeg geborreld. Lunchen gebeurt gezamenlijk aan een grote tafel.

Voor versterking van het secretariële team ben ik op zoek naar een junior juridisch secretaresse.

Junior Juridisch Secretaresse

Samen met twee collega’s ben je verantwoordelijk voor al het secretariële werk. Gezien jouw ervaringsniveau begin je met licht secretarieel werk zoals het aannemen van de telefoon en het ontvangen van gasten. Daarnaast verwerk je de post, maak je processtukken gereed voor verzending, werk je dictaten uit en zorg je voor juiste archivering van stukken na afloop van een zaak/procedure.

Afhankelijk van de snelheid waarmee jij zaken oppakt, krijg je snel meer eigen taken toebedeeld en werk je met een grotere mate van zelfstandigheid.

Profiel

Je hebt een (bijna) afgeronde opleiding MBO Management Assistant (niveau 4). Het zou helemaal mooi zijn als je je stage bij een advocatenkantoor hebt volbracht. Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend, zowel in woord als geschrift. ABN wordt zeer gewaardeerd.

Als persoon ben je leergierig en bereid om middels verdere opleiding/cursussen je nog meer te bekwamen. Ook humor wordt gewaardeerd. Dat maakt het werk altijd leuk. Saaiheid en grijsheid tref je dan ook niet aan op dit kantoor.

Geboden

Een leuk kantoor in de stad Utrecht met een hecht team van collega’s. Je wordt goed begeleid door twee collega’s bij wie je altijd terecht kunt. Het betreft een dienstverband voor 40 uur per week.

Contact

Wil je meer weten over deze vacature of overleggen over jouw mogelijkheden, neem dan contact met mij op. Je kan ook via onderstaand formulier reageren.

    Klik hier voor andere vacatures of neem contact met mij op.