General Manager Machinefabrieken Utrecht

General Manager Machinefabrieken

General Manager MachinefabriekIk zoek een General Manager Machinefabrieken voor holdingbedrijf. De holding bedient met een selecte groep van bedrijven en machinefabrieken klanten wereldwijd in de maritieme, offshore en energie markt. De onderneming is succesvol en mede door acquisities sterk groeiend.

Positie General Manager Machinefabrieken

Als General Manager ben jij de persoon die de bedrijven integreert en de culturen samensmelt tot een geheel, met ruimte voor lokale diversiteit. Ieder bedrijf heeft zijn eigen MT inclusief sales. Deze bedrijven leggen verantwoording af aan jou en de aandeelhouders. Jij bent degene die de plannen / lokale ontwikkelingen beoordeelt en toetst aan de totale bedrijfsstrategie. Het behalen van de doelstellingen van deze strategie is aan jou, maar jij gaat gaandeweg in overleg met de aandeelhouders de strategie verder fijnen.

Onder jouw bezielende leiding manage je alle bedrijven binnen de groep. Waar nodig treed je duidelijk op om jouw plan werkelijkheid te laten. In salestrajecten draag je jouw steentje bij op de achtergrond en waar nodig treed je in de spotlights.

Deze positie heeft alle facetten van de General Manager en zich en samen met de CFO ben jij het gezicht van deze groep van bedrijven in de markt.

Profiel General Manager Machinefabrieken

Voldoende relevante ervaring om een groep van machinefabrieken aan te sturen. Bekend met de internationale wereld van locale en ‘on site’ vervaardiging en reparatie van (serieus grote) koppelingen, versnellingsbakken, (wind)turbine-onderdelen, schroefassen, krukassen, kokers etc.

Oog voor detail, kunnen voelen wat er speelt binnen bedrijven, ontwikkelingen op de wereldwijde markt zien en op in kunnen spelen.

Sterk in de schoenen staan spreekt voor zich.

Geboden

Een leidende en medebepalende rol binnen een onderneming die hard groeit en bedrijven overneemt. Jouw inspanning als General Manager / Algemeen Directeur / CEO vertaalt zich direct in succes! Is dit jouw volgende stap?

Meer weten, neem contact met mij op.