Customer-Service-Agent-UK-NL-Hilversum-076680

Customer Service Agent UK-NL / Hilversum

DutchChannels is een video-on-demand bedrijf. Voor ons klantenserviceteam zoeken wij een Customer Service Agent met enige ervaring.

Vacature vervuld

Deze vacature is vervuld. Klik hier voor andere vacatures of stuur via het formulier onderaan deze pagina jouw gegevens naar mij.

Kan jij verantwoordelijkheid aan?

DutchChannels biedt films en series aan via themakanalen. Consumenten (kijkers) abonneren zich op onze kanalen en kunnen dan films en series zien rondom dat thema; op laptop, tablet, telefoon en binnenkort ook op de smart-tv. Themakanalen zijn bijvoorbeeld New Faith Network, Foodmakers, WithLove of Voorstelling Gemist (theater-streaming!). Sommigen vergelijken ons soms met een Netflix, Videoland of Disney.

De films en series worden niet alleen in Nederland bekeken, maar ook in het buitenland. We zijn nu actief in meerdere landen en groeien hard. Door deze groei komen er meer vragen van kijkers bij ons! Wij zoeken daarom versterking van onze klantenservice.

Ben jij onze nieuwe fulltime Customer Service Agent?

Customer Service Agent

Samen met jouw customer service collega’s ben jij onze ‘stem’ naar buiten. Jij bent verantwoordelijk voor het beantwoorden van vragen van kijkers. De vragen komen veelal binnen via ons emailportaal en de Facebook-pagina’s in de vorm van tickets. De vragen lopen uiteen van algemene vragen over de films/series of het abonnement tot meer technische vragen en mogelijkheden van de app.

Na een goede inwerkperiode kan je de vragen zelf direct beantwoorden, maar soms heb je hulp van een collega nodig. Dit laatste bijvoorbeeld bij een technische vraag als iets niet goed werkt. In dat geval bespreek je de vraag met de teammanager en pakt zij het op. Waar mogelijk word je betrokken bij de oplossing zodat je in de toekomst daarin zelf meer verantwoording kan nemen. Soms moet namelijk eerst iets technisch worden aangepast om het op te lossen. Dit vraagt om coördinatie in de teams wat leuk is om te zien, te leren en op termijn zelf deels verantwoordelijkheid voor te worden.

Je werkt niet alleen. Je werkt in een team met 7 collega’s. Je werkt nauw samen met de Customer Service Manager en collega-klantenservicemedewerkers. Tevens werk je samen met collega’s van andere afdelingen. Betrokkenheid is hierbij erg belangrijk. Zo weten collega’s wie jij bent en wat ze aan jou hebben. Dit is andersom uiteraard ook het geval.

Voor ons draagt de functie van Customer Service Agent wezenlijk bij om de beste klantervaring te realiseren. Jij bent namelijk het contact naar buiten. Jij vertegenwoordigt ons bedrijf en onze streamingdiensten! Daar jij ook vragen van klanten uit het buitenland ontvangt, is het belangrijk dat jouw Engels voldoende tot goed is in woord en geschrift.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in Customer Service;
  • Je hebt een MBO 4 werk- en denkniveau;
  • Je kan snel schakelen en oplossingen coördineren;
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
  • Je hebt voldoende tot goede kennis van de Engelse taal (zowel mondeling als schriftelijk);
  • Je bent per direct 40 uur per week beschikbaar;
  • Je woont op bereisbare afstand van Hilversum.
  • Geboden

Ambitieus team met fijne collega’s die er voor gaan. Sterk groeiende bedrijf waarin jij meegroeit. Zelfstandigheid en ruimte tot eigen initiatief, meedenken bij projecten en ideeën. Goede arbeidsvoorwaarden. Kortom, een plek waarin jij kan ontwikkelen en je zichtbaar bijdraagt aan de groei en het resultaat van het DutchChannels.

Heeft deze vacature jouw interesse? Heb je vragen? Neem dan contact op met Wouter, onze Recruitment Lead, op telefoonnummer +31 6 54 74 23 04 (ook in de avonduren). Om te solliciteren stuur je Wouter jouw sollicitatiebrief + cv op het mailadres wouter.wouters@dutchchannels.nl of gebruik het formulier hieronder.

Contact

Wil je meer weten over deze vacature of overleggen over jouw mogelijkheden, neem dan contact met mij op. Je kan ook via onderstaand formulier reageren.

    Klik hier voor andere vacatures of neem contact met mij op.