Copywriter-Tweetalig-NL-UK-Hilversum-076699

Copywriter tweetalig NL-UK Hilversum

Special interest channels

Vacature vervuld

Deze vacature is vervuld. Klik hier voor andere vacatures of stuur via het formulier onderaan deze pagina jouw gegevens naar mij.

Ben jij die copywriter met scherpe pen en kwinkslag tot verleiding? Trigger jij onze (potentiële) kijkers tot meer? Jij de tekst, wij het beeld of andersom. DutchChannels groeit hard met haar Video on Demand kanalen. Niet alleen in Nederland, maar ook in het buitenland. Daarom tweetalig. Tenminste NL en UK. Meer mag, minder niet!

DutchChannels heeft een uniek svod-platform met zogenaamde ‘special interest channels’: kanalen rondom een bepaald thema of onderwerp. De meest bekende kanalen zijn New Faith Network en WithLove. Hiermee zijn wij actief in meerdere landen. Andere kanalen staan klaar om uit te rollen, waaronder enkele zeer baanbrekend.

Met een vast team van inmiddels bijna 50 collega’s in Content, Marketing, IT, Data Engineering, Finance en Talent veroveren wij de markt. Onze flexibele schil bestaat uit ruim het dubbele aantal externe collega’s. In onze groei, sommigen noemen dat de scale-up fase, professionaliseren wij doorlopend. De volgende stap is het creëren van ons eigen Creative Team waarvoor wij een tweetalige copywriter zoeken.

Copywriter tweetalig NL/UK

Als copywriter tweetalig NL/UK verkondig jij onze boodschap. Jouw woord is veelzijdig. Via diverse media met verschillende doelstellingen/boodschappen/doelgroepen treden wij naar buiten. De belangrijkste doelgroepen zijn uiteraard onze bestaande en nieuwe kijkers.

Via social media (banners, ads) en onze eigen apps staan wij in verbinding met onze abonnees (subscription based video on demand). Aankondiging nieuwe films en series, in depth stories, zeker iets voor jou om mee bezig zijn. Maar het gaat verder en breder. Wat te denken van persberichten al dan niet in samenwerking met PR, landingspages etc.

Bij alle uitingen in tekst, al is het “HELLO, WORLD!” ben jij betrokken. Of leidend, of schrijvend, of redigerend.

Profiel copywriter

Inkopper: uiteraard goed in de Nederlandse en Engelse taal en scherp, activerend in tekst.

Tenminste drie jaar ervaring, maar eigenlijk is dit minder belangrijk. Het is niet zo dat je pas bent gaan schrijven door te werken! Het heeft je wel scherper gemaakt. Veelzijdig en kunnen denken in en naar verschillende doelgroepen.

Werkervaring opgedaan bij een reclamebureau, digital agency of PR-bedrijf is een pre; ervaring bij of met een video on demand bedrijf zou perfect zijn. SEO- en conversiegericht is jou op het lijf geschreven.

Stressbestendig: soms gebeurt ineens van alles op meerdere fronten tegelijk. Deadlines halen spreekt voor zich. Verder laten wij ons graag verrassen door jou en jouw portfolio.

Geboden

Als eerste copywriter in vaste dienst kom je in een greenfield. Jij bepaalt en richt de rol in. Je werkt in het Creative Team dat wij aan het formeren zijn*. Nauwe samenwerking met Marketing en Content (films en series). Primaire taak in copywriting, creatief breder meedenken en doen, ruimte voor groei, grote mate van verantwoordelijkheid en zelfstandigheid. En de collega’s waar je mee werkt, zijn bevlogen. Wij geloven in wat wij doen en de voortgang waarmee wij dat doen bewijst dat het klopt.

Voor meer informatie over de vacature van copywriter kan je bellen met Wouter Wouters, Recruitment Lead DutchChannels, op 06 54 74 23 04 (ook in de avonduren of het weekend als dat beter uitkomt). Jouw sollicitatie kan je ook aan hem richten: wouter.wouters@dutchchannels.nl

* voor het Creative Team zoeken wij ook nog een Associate Creative Director. Een PR m/v is eveneens welkom. 

Contact

Wil je meer weten over deze vacature of overleggen over jouw mogelijkheden, neem dan contact met mij op. Je kan ook via onderstaand formulier reageren.

    Klik hier voor andere vacatures of neem contact met mij op.