Assertieve-Notarieel-Secretaresse-Wijk-bij-Duurstede-076674

Assertieve Notarieel Secretaresse – Wijk bij Duurstede

Notariskantoor ‘Heuvelrug Notarissen’ zoekt een assertieve allround Notarieel Secretaresse die het vak verstaat en als een ‘busy bee’ stiekem de drijvende kracht van het kantoor is.

Herken je dit in jouzelf als secretaresse in het notariaat?

Heuvelrug Notarissen

Heuvelrug Notarissen heeft vestigingen in Wijk bij Duurstede, Driebergen, Doorn en Leersum. Kernwaarden: pragmatisch, gericht, persoonlijk en scherp. En als het anders moet, dan kan dat! Vergt flexibiliteit, zeker in huidige tijden.

Het team bestaat uit bijna 30 personen, waaronder vijf notarissen en vier kandidaat-notarissen. Daarnaast ook specialisten op het gebied van estate planning en mediation.

Cliënten van het kantoor vertegenwoordigen de gehele samenleving! De Utrechtse Heuvelrug is wat dat betreft een mooie regio. We hebben hier van alles wat: boeren, burgers, buitenlui zoals dat ooit heette.

Een deel van de praktijk richt zich op particulieren met veelal werkzaamheden op het gebied van Personen- & Familierecht. Ook ondernemers worden door het kantoor bijgestaan, waaronder het ondernemingsrecht. Tevens begeleidt het kantoor landgoedeigenaren, ondernemers en particulieren op het gebied van aan- en verkoop van vastgoed c.q. onroerend goed.

Assertieve Notarieel Secretaresse

Als Notarieel Secretaresse ondersteun je met name de notarissen en kandidaat-notarissen op de vestiging in Wijk bij Duurstede. Jouw werkzaamheden zijn breed en beginnen meestal bij het aanmaken van een dossier. Van daar uit pak je de ‘zaak’ op in overleg met de (kandidaat)notaris.

Tevens werk je besprekingen en gemaakte afspraken uit tot bijvoorbeeld conceptakten. Daar jij in bijna alle dossiers werkt, sta je ook namens de (kandidaat)notarissen klanten te woord en verzorg je de correspondentie. Ook houd je (mede) de doorlooptijden en eventuele deadlines in de gaten zodat niets wordt gemist.

Het ‘assertieve’ heeft te maken met jouw zelfwerkzaamheid en vooruit denken. Liever “oh, dat heb je ook al geregeld”, dan “vergeet je dit en dat niet”! Af en toe bijspringen op de receptie of de telefoon beantwoorden hoort bij de functie.

Daarnaast heeft ‘assertief’ betrekking op het meedoen op kantoor. Als één team staan we klaar voor de klant en elkaar. Ook als er op een van de andere vestigingen iets gebeurt, dan springen we allen bij. En zonder assertiviteit zijn onze kernwaarden pragmatisch, gericht, persoonlijk en scherp niet te halen.

Profiel

Voor de functie Notarieel Secretaresse dien je tenminste een afgeronde MBO (niveau 4)/HAVO opleiding te hebben. Bij voorkeur 2 – 4 jaar ervaring in het notariaat (of vergelijkbaar).

Je bent taalvaardig in woord en geschrift. Accuraat en stressbestendig (sommige deadlines zijn echte deadlines!).

Je bent ambitieus. Je wilt je verder bekwamen door trainingen en/of cursussen. Misschien wil je zelfs nog leren. Er is zoveel te doen en wij bieden jou de mogelijkheden.

Zelfstandig en pro-actief is jou op het lijf geschreven. Het zou fijn zijn als je in de regio woont (of de bereidheid hebt om op termijn te verhuizen). Soms vragen wij je namelijk om bij te springen op een andere vestiging, bijvoorbeeld bij ziekte of vakantie van een collega.

Geboden

Een fijne werkomgeving met ‘open’ collega’s in een groeiende praktijk. En wil je doorgroeien in je functie en dit combineren met een verdere opleiding/studie, dan wordt dit van harte ondersteund.

Voor meer informatie over de vacature kan je contact opnemen met Sandra van Hal van Heuvelrug Notarissen. Zij is bereikbaar op telefoonnummer 0343-528090.

Jouw sollicitatie kan je richten aan Wouter Wouters op het mailadres w.wouters@orangerecruitment.nl. Je kan hem ook bellen op 06 54 74 23 04

Contact

Wil je meer weten over deze vacature of overleggen over jouw mogelijkheden, neem dan contact met mij op. Je kan ook via onderstaand formulier reageren.

Klik hier voor andere vacatures of neem contact met mij op.