Algemeen Directeur Modular Spaces Salesgericht

Algemeen Directeur Modular Spaces Salesgericht

Cliënt is een internationaal bedrijf in het ontwerp, de productie en sales van modular spaces met een verscheidenheid aan toepassingen en actief in meerdere markten (‘Oil & Gas’, ‘Naval and Marine’, ‘Aerospace’ en ‘Defence’)!

VACATURE VERVULD

Modular spaces: van technische ruimtes, explosieveilige units en kantoorruimten tot en met moderne, prettige verblijf- en slaapplekken on- en offshore. Actief in meerdere landen met het hoofdkwartier in Nederland.

Voor de verdere uitbouw, vergroting van omzet en het doorstoten naar marktleiderschap zoek ik een algemeen directeur modular spaces salesgericht.

Functie Algemeen Directeur Modular Spaces Salesgericht

Als Algemeen Directeur run je het gehele bedrijf, ben je de eindverantwoordelijke en leg je verantwoording af aan de aandeelhouders. Eenvoudiger kan ik het feitelijk niet stellen. Jij bepaalt en houdt ruggespraak. Met andere woorden: het is niet vragen om toestemming, maar om de puntjes op de ‘i’ van jouw plan. Kortom, je bent ondernemer (of er aan toe om dat te bewijzen) en initiërend. Ondanks deze eenvoud, moet je wel de vaardigheden hebben om de rol succesvol te vervullen:

  • Management: sturing en motivering MT met bijzondere aandacht voor salesmanagement.
  • Onderhandelen: op directieniveau onderhandelen, kansen zien en pakken. Senioriteit, gunfactor.
  • Motivator: intern en extern ben jij het boegbeeld. Je moet inspireren, energie uitstralen, het maximale uit mensen halen, loyaliteit verdienen.
  • Strategisch: lange termijn denken, vertalen naar heden en je team leiden.

Profiel Algemeen Directeur Modular Spaces Salesgericht

Ervaringsachtergrond / netwerk in ‘Oil & Gas’, ‘Naval and Marine’, ‘Aerospace’ en/of ‘Defence’. Technische achtergrond om klanten en het engineering team te begrijpen en mee te kunnen denken. Aantoonbare saleservaring en -resultaten!

Hoewel ik zoek naar een persoon met de ‘zwaarte’ van een Algemeen Directeur staat de positie ook open voor iemand die bijna aan deze rol toe is.

Geboden

Een zeer uitdagende rol / zelfstandige, ondernemende positie bij een bedrijf dat onderdeel is van een grotere, synergetische groep van bedrijven. Een functie waarin jij richting bepaalt en mede het gezicht van de groep vormt.

Voor meer informatie over deze positie neem je contact op met Wouter mij. Ook voor andere posities op het gebied van bedrijfsvoering, sales en uitvoering.

Contact

Wil je meer weten over deze vacature of overleggen over jouw mogelijkheden, neem dan contact met mij op. Je kan ook via onderstaand formulier reageren.