Actieve-kandidaat-notaris-ondernemingsrecht-Driebergen-076728

Actieve kandidaat-notaris ondernemingsrecht – Driebergen

Vacature vervuld

Deze vacature is vervuld. Klik hier voor andere vacatures of stuur via het formulier onderaan deze pagina jouw gegevens naar mij.

Voor onze praktijk – specifiek gericht op jonge(re) ondernemers en gezinnen – zoeken wij een actieve, ondernemende, scherpe kandidaat-notaris ondernemingsrecht (enige ervaring met familierecht is meegenomen).

Twintigers en dertigers

Wij geloven in gerichte doelgroepbenadering. De besognes van twintigers en dertigers en ondernemerschap, al dan niet met gezin, zijn anders dan vroeger. Het ondernemende landschap is anders. De inrichting van leven en ondernemen verandert. Buiten de landsgrenzen iets opzetten en internationaal zakendoen is tegenwoordig zo gepiept. Technologie neemt de overhand; of toch niet? In de basis blijft alles hetzelfde, maar in de uitwerking en aanpak …

Notariaat

Herken jij als kandidaat-notaris dat het tegenwoordig anders kan? Spreek jij de taal van de twintigers en dertigers? Begrijp jij wat in deze doelgroepen speelt en leeft doordat jij er middenin staat? Heb jij zelf ideeën hoe het notariaat in te richten en wil je hier actief aan bijdragen en mede verantwoordelijk voor zijn? Dan komen wij graag in contact met jou.

Samen met een jonge ervaren notaris familierecht neem jij het voortouw in deze nieuwe praktijk. Deze notaris heeft een helder beeld voor ogen over de toekomst van deze praktijk. Uiteraard staan jullie er niet alleen voor. De collega’s van Heuvelrug Notarissen denken en werken met jullie mee.

Jouw profiel

Afgeronde opleiding Notarieel recht en (bijna) afgeronde beroepsopleiding. Idealiter twee tot vijf jaar werkervaring in voornamelijk het ondernemingsrecht. Aanvullende opleiding in bijvoorbeeld het fiscale, wordt gewaardeerd (of de wens tot verdere specialisatie).

Op jouw niveau heb je ervaring met het ondernemingsrecht. Niet alleen het oprichten en liquideren van ondernemingen, maar je bent ook al betrokken als meewerkend kandidaat-notaris bij bijvoorbeeld overnames, herstructureringen, fusies, investeringsrondes etc.

Uiteraard ben je niet vaardig in alles. Je moet nog veel ervaring opdoen en je ontvangt begeleiding, maar je weet waar het om gaat: het notarieel meedenken en adviseren bij ondernemen met de rechtspersonen uit boek 2 van het Burgerlijk Wetboek.

Geboden

Naar onze mening een uitdagende plek in een ‘nieuwe’ praktijk. Zie het als het opstarten van een eigen bedrijf. Met de tijd komt de groei en ontstaan de mogelijkheden tot meer verantwoording. Jij wordt mede het nieuwe gezicht van het kantoor.

Voor meer informatie over de vacature kan je contact opnemen met Wouter Wouters, onze Recruitment Lead, op telefoonnummer 06 54 74 23 04. Mag ook in de avonduren of het weekend als jou dit beter uitkomt. Uiteraard wordt het gesprek vertrouwelijk en persoonlijk behandeld.

Contact

Wil je meer weten over deze vacature of overleggen over jouw mogelijkheden, neem dan contact met mij op. Je kan ook via onderstaand formulier reageren.

    Klik hier voor andere vacatures of neem contact met mij op.