Werkstudent Analytics Capital Management Fonds

Werkstudent Analytics Capital Management Fonds

Werkstudent analytics die zijn vaardigheden naast zijn/haar studie wil inzetten en uitbouwen in analyse, modellen bouwen, presentaties.

Vacature Werkstudent Analytics

Werkstudent Analytics Capital Management FondsStudeer jij economie, wiskunde, psychologie, biologie, ruimtevaarttechnologie of hotelschool? Sterk in analyse, modellen bouwen en/of presentatie?

Capital Management Bedrijf

Voor een Capital Management bedrijf zoek ik een werkstudent analytics met een gezond stel hersens. Is het jouw uitdaging om data te analyseren en daar zinvolle conclusies uit te trekken? Ben jij minimaal 16 uur per week beschikbaar? Wil jij met echte data werken en dat mede op basis van jouw analyses serieuze bedragen worden geïnvesteerd?

Groenfonds – Blockchain Technology Fonds

Het bedrijf is bezig een aantal fondsen op te zetten, waaronder een groenfonds en een blockchain technology fonds. Op basis van marktinformatie en andere data, kan je jouw analytics-skills inzetten. Waar liggen de kansen en waar moeten we geen aandacht aan besteden. De uitkomst van jouw onderzoek zet je om in modellen op basis waarvan beslissingen worden genomen. Zetten we een fond in de markt, gaan we deelnemen in bepaalde fondsen etc? Zodra de beslissing is genomen, moeten presentaties worden opgezet om externe beleggers de kansen en mogelijkheden te laten zien.

Van begin tot einde betrokken

Afhankelijk van jouw studie en vaardigheden in onder andere excel en powerpoint werk je op alle onderdelen of delen daarvan. Je bent bij de projecten betrokken vanaf begin (laten we dit onderzoeken) tot einde (fonds in de markt zetten).

Werkstudenten

Je krijgt begeleiding van ervaren collega’s en de managing director die een achtergrond in IT, Finance en Private Equity heeft. Daarnaast werk je nauw samen met andere werkstudenten.

We proberen het team van werkstudenten zo breed mogelijk te houden. Dus in plaats van ‘sociale activiteiten’ naast je studie te doen, heb je hier de kans om het geleerde in de praktijk om te zetten, meer inzicht in de markt te krijgen en een waardevolle werkervaring toe te voegen aan je cv. Deze ervaring bied je dadelijk als je gaat werken een plus ten opzichte van anderen. Ook is de kans zeer reëel dat je na je studie bij dit bedrijf kan blijven werken.

Profiel Werkstudent

Wil je als werkstudent analytics in aanmerking komen voor deze mogelijkheid, dan vragen wij:

  • Minimaal 16 uur per week beschikbaar;
  • Sterk analytisch vaardigheden;
  • Studerend voor economie, wiskunde, psychologie, biologie, ruimtevaarttechnologie of hotelschool;
  • Sterk in excel;
  • Goed bekend met powerpoint;
  • Duidelijke affiniteit met data-analyse, modellen bouwen en/of presentaties geven;
  • Vaardig in Engels in woord en geschrift (internationale omgeving).

Uiteraard een prima beloning. Wil je meer weten, neem dan contact op met mij (kan ook in de avonduren) of reageer via onderstaand formulier: