Slimme Millennials Analytics

Slimme Millennials Analytics

Capital Management bedrijf

Millennials AnalyticsOpdrachtgever is een Capital Management bedrijf. Cliënten zijn professionele beleggers, banken, family offices, vermogende particulieren en vermogensbeheerders. De onderneming heeft een lange staat van dienst met goede resultaten. In de kern biedt men maatwerkoplossingen en fondsen voor beleggers.

Voor de opzet en uitbouw van de (inter)nationale activiteiten versterk ik samen met de managing director het team op het vlak van Analytics en Business & Development. Het team wordt aangestuurd door de managing director die een bewezen track record heeft in onder andere IT, Venture Capital en Private Equity.

Blockchain technologie

Een van de zaken die men nu aan het uitdokteren is, is de oprichting van een fonds voor investering in blockchain technologie. Niet zozeer gericht op investering in cryptovaluta, maar in de andere toepassingen: contracten, vastgoedtransacties, P2P marktplaatsen, gezondheid, verzekeringen, carrière-ontwikkeling! etc.

Voor dit team ben ik op zoek naar tenminste twee slimme millennials die analytics, presentation & market analysis als uitdaging zien en die dit naast hun studie willen uitvoeren. Ben je net klaar met studeren en wil je verder in Analytics & Development, dan ben je uiteraard ook welkom.

Slimme Millennials Analytics

Dit is een ideale bijbaan voor een laatste jaars student die na afronding studie voltijds aan de slag wil of je bent net afgestudeerd en je zoekt jouw eerste baan. Je zal veel leren, vrijheid krijgen en de diepte in kunnen gaan. Maar het meeste zal je leren van de managing director. Een persoon met een bijzondere staat van dienst: afgestudeerd in Information Systems, MBA in Finance, een Executive Education Private Equity and Venture Capital aan de Harvard Business School en veel M&A ervaring.

Samen met de managing director en je collega’s beoordeel je de aanvragen en kansen tot investering die binnenkomen! Dagelijks krijgt het bedrijf verzoeken tot investering in fondsen en/of deelname in bedrijven. Aan jou en jouw toekomstige collega’s om de pareltjes hier uit te pikken.

Je beoordeelt de kans, rekent zaken door op basis van ‘best case – worst case scenario’, stelt modellen op, bereidt presentatie voor investeerders voor etc. Kortom, je zit heel dicht bij het vuur en wakkert dat zelfs aan!

Zodra een investeringskans in kaart is gebracht, ben je betrokken bij het verdere traject. Je woont presentaties aan investeerders bij, beantwoordt waar mogelijk vragen en helpt in brede zin om de kans om te zetten in een investering.

Daar de afdeling Analytics & Business Development nieuw is, ben jij in staat om mede vorm te geven aan de inrichting van de afdeling en werkzaamheden en groei je mee in functie bij de ontwikkeling van de afdeling. Dit betekent dat een bepaalde mate van zelfwerkzaamheid bij jou moet passen.

Profiel Slimme Millennials Analytics

Jouw opleiding kan zijn: economie, econometrie, toegepaste wiskunde, rechten, bedrijfseconomie, accountancy. Heb je een andere opleiding, maar denk je heel goed te passen, laat het ons weten.

Je bent (zeer) handig met excel, kent de nodige berekeningen om tot inzichten en verbanden te komen, je bent nieuwsgierig, analytisch en bijna een allesweter die in de praktijk wil laten zien wat je kan! Goede beheersing van de Engelse taal is nodig daar de MD geen Nederlands spreekt.

Lijkt het je wat, neem dan contact met mij op of reageer via onderstaand formulier: