Senior-Business-Controller-Amsterdam-076589

Vacature vervuld

Deze vacature is vervuld. Klik hier voor andere vacatures of stuur via het formulier onderaan deze pagina jouw gegevens naar mij.

Senior Business Controller gezocht voor bedrijf in zakelijk dienstverlener, actief in drie landen, onstuimig groeiend en hoog ambitieus. Het commerciële succes is en wordt bereikt door met een uitgekiende strategie en ruim 1.000 specialisten en professionals de markt te bedienen.

Om de groei en de ontwikkelingen beter te kunnen monitoren en voorspellen, wordt de nieuwe afdeling Business Controlling opgezet. Voor de opzet en uitbouw van Business Control, kom ik graag in contact met een Senior Business Controller.

Senior Business Controller

In deze rol ben jij de Business Controller die de afdeling en functie opzet en inricht. Uiteraard doe je dit in consultatie met de financieel directeur en andere financieel verantwoordelijken.

We hoeven jou niet uit te leggen dat je bezig bent met de opzet, invoering en verbetering van:

  • de control cyclus van budget & forcast;
  • cash flow management & cash reporting;
  • scenario modeling.

Daarnaast ben je actief in projecten om inzichten te verbeteren, processen te versimpelen (RPA, process mining) en de implementatie van reporting & analytical tooling.

Profiel

Het formele profiel: economische HBO/WO opleiding bij voorkeur aangevuld met RC. Rond de 10 jaar werkervaring, waarbij aantoonbaar 5 jaar met business controlling.

De organisatie wordt strak en met doelstellingen geleid, er is ruimte voor lol, maar heeft ook een mentaliteit om de beste van de klas te zijn. Het bedrijf is niet voor niets succesvol. In deze rol gaat het om kwaliteit. Immers, met de juiste inrichting en systemen, laat je vooral de ‘software’ en programma’s het harde werken doen. Aan jou de taak om dit te organiseren en te regelen.

Tevens ben je een goede communicator. Je praat met meerdere mensen dwars door de organisatie om jouw doelstellingen te halen.

Contact

Wil je meer weten over deze vacature of overleggen over jouw mogelijkheden, neem dan contact met mij op. Je kan ook via onderstaand formulier reageren.

    Klik hier voor andere vacatures of neem contact met mij op.