Manager-Accounting-Amsterdam-076592

Voor een middelgroot/groot detacherings- en recruitmentbedrijf zoek ik een manager accounting (ook wel hoofd boekhouding ;)) die de spil in de financiële functie is.

Toe aan je volgende stap?

Vacature vervuld

Deze vacature is vervuld. Klik hier voor andere vacatures of stuur via het formulier onderaan deze pagina jouw gegevens naar mij.

Het bedrijf is al een aantal jaren snel groeiende en inmiddels in enkele landen gevestigd. Vanuit het hoofdkantoor wordt de volledige administratie gevoerd. Voor aansturing van de administratie en begeleiding van het administratieve team, ben ik op zoek naar een Head Accounting met hele goede managementvaardigheden.

Head Accounting – Manager Accounting – Hoofd Boekhouding

Als manager van de afdeling en verantwoordelijk voor de financiële administratie ben jij degene die zorgt dat de basis klopt. Met een team van 10 personen zorg jij voor een gedegen vastlegging van al hetgeen dat wordt gekocht en verkocht.

Het team van 10 personen is een jong en hecht team. Niet iedereen is financieel opgeleid en een deel is bezig met een financiële studie. De motivatie van het team is hoog. Ongeslepen briljanten? Misschien, maar een deel van het team heeft de groei en professionalisering van het bedrijf wel meegemaakt en mede gerealiseerd. Ze kunnen dus veel!

Met de juiste managementvaardigheden heb jij een team met wie je alles kan klaarspelen. Ze gaan door het vuur en werken door als het moet. Idealiter zit jij tussen je team op de werkvloer. Je hoort wat er gebeurt en je kan daardoor direct uitleggen hoe e.e.a. in elkaar steekt en wat moet worden gedaan. Het learning on the job principe.

Daarnaast breng jij natuurlijk ook de nodige vakinhoud in. Niet alleen voor je team, maar voor de gehele organisatie op het gebied van Finance, Processen en Verandermanagement. Om deze reden werk je ook nauw samen met Sales Support, Financial Control en Business Control.

Feitelijk ben je verantwoordelijk voor de financiële administratie, de voorbereiding van het jaarwerk en alles wat daar tussen zit, inclusief het aansturen en opleiding van je team. Verantwoording leg je af aan de financieel directeur.

Jouw profiel

Tenminste HBO opleiding, voldoende ervaring in het (laten) voeren van een financiële administratie van een middelgroot bedrijf (liefst in dienstverlenende omgeving), aantoonbare managementervaring (of ons kunnen overtuigen van jouw vaardigheden).

Daar er meerdere invalshoeken mogelijk zijn om je te kwalificeren voor deze vacature, laat ik het hierbij voor wat betreft gewenst profiel (ervaring AFAS is een pre, net als voldoende beheersing van de Engelse taal).

Geboden

Een plek in een onderneming die hard groeit en investeert in mensen en processen. Van hier uit kan je twee kanten op:

  • je blijft als manager accounting de spil in de organisatie en leidt financieel talent op; of,
  • je pakt na een paar jaar de volgende positie binnen het bedrijf in de richting waar jij dan heen wilt.

Welke kant je ook opgaat, de groei van het bedrijf zorgt er voor dat je nooit een saai moment zult hebben.

Contact

Wil je meer weten over deze vacature of overleggen over jouw mogelijkheden, neem dan contact met mij op. Je kan ook via onderstaand formulier reageren.

Klik hier voor andere vacatures of neem contact met mij op.