Corporate Finance Medewerker Buy and Build Maakindustrie Utrecht 076509

Corporate Finance Medewerker Buy and Build

Onze opdrachtgever is een bedrijf dat door middel van ‘Buy and Build’ op een slimme en doordachte manier de onderneming (maakindustrie) ontwikkelt en uitbouwt. Ter versterking van de Buy & Build activiteiten zijn wij op zoek naar een Corporate Finance Medewerker Buy and Build.

VACATURE VERVULD

Ben jij zelfstandig genoeg?

Vanuit de holding werk je als Corporate Finance Medewerker Buy and Build op zeer zelfstandige basis. Veelvuldig heb je contact en werk je samen met de DGA, CFO, bedrijfsjurist en extern betrokken adviseurs. Jouw primaire taak is meedraaien in trajecten van overnames. Van begin tot en met einde (voeging van het bedrijf in de organisatie). Je bent ook de regisseur daar waar externen worden betrokken in het overnametraject.

Waardebepaling

Op basis van een tip of een aanbod kom je samen met de CFO en DGA in actie. Je opent een file en begint dit te vullen met data. Wat weet je, wat wil je weten etc. Gaandeweg ontvang en vergaar je meer informatie waardoor je tot een globale waardebepaling kan komen. Waarschijnlijk lopen jouw werkzaamheden parallel met de gesprekken die inmiddels zijn opgestart.

Bij veel zaken en besprekingen ben je betrokken. Je werkt verschillende scenario’s uit. Je beoordeelt de cijfers en komt tot gedachten omtrent waardebepaling. Je denkt na over voorwaarden, zoekt lijken in de kast en je bent actief bezig met meedenken en ideeën opperen.

In de onderhandeling denk je mee en je probeert professionele afstand te houden. Na de deal werk je mee aan de integratie.

Profiel Corporate Finance Medewerker Buy and Build

Je hebt zo’n 5 tot 7 jaar ervaring. Ideaal als jouw corporate finance-ervaring bestaat uit controlling (bedrijfsleven) of audit & assurance tezamen met werken in de corporate finance (M&A) praktijk. Je bent praktisch ingesteld en in staat om zeer zelfstandig te werken.

Geboden

Werken in een omgeving waar zaken soms heel snel gaan. Een team dat van wanten weet en een ondernemer met een hele duidelijke visie naar de toekomst. Soms wordt gewerkt met een hoop lef waardoor de werkdruk hoog kan zijn. Rotterdamse mentaliteit: niet l*ll*n maar poetsen.

Contact

Wil je meer weten over deze vacature of overleggen over jouw mogelijkheden, neem dan contact met mij op. Je kan ook via onderstaand formulier reageren.

    Klik hier voor andere vacatures of neem contact met mij op.