CFRO-Randstad-076740

CFRO – Chief Financial Risk Officer

Uitdagende vacature voor Chief Financial Risk Officer (CFRO) die ondernemend is. Jij versterkt de directie.

Vacature vervuld

Deze vacature is vervuld. Klik hier voor andere vacatures of stuur via het formulier onderaan deze pagina jouw gegevens naar mij.

Financiering

Kan jij sturing naar de toekomst geven? Informatie via slimme dashboards en KPI’s extra inzichtelijk maken? Ben jij een sterk financieel technisch persoon die financiering en financieringsbehoefte in het groot middenbedrijf snapt?

Professionalisering

Relatie is een onderneming dat op slimme en ondernemende wijze vraag en aanbod op financieringsgebied in het (groot) middenbedrijf bijeenbrengt. Bewezen en succesvol timmert men al een aantal jaren aan de weg. Ingegeven door succes is het de tijd voor de volgende stap in groei en verdere professionalisering van de organisatie. Als lid van het directieteam vervul je een sleutelrol in deze voorwaartse stap, waarbij jouw inbreng die van Finance (CFO) & Risk (CRO) is.

De formalities

Idealiter ben je RA (of RC), heb je een deel van jouw ervaring opgedaan in de accountancy (geen must dus) en de rest van jouw ervaring in een hogere financiële en riskfunctie in het groot middenbedrijf.

Gezien de aard van de onderneming zal AFM-toetsing plaatsvinden. Dit betekent eveneens dat jij kennis en ervaring hebt met toezichtrapportages, IFR, IFD en aanverwant.

De personalities

Slim, schrander, snel risico’s en gevolgen inschatten. Weten wat wel kan en wat niet (en dan ‘hold’ plus oplossing vinden). Durven doorvragen. Ondernemend, kansen zien, langetermijnstrategie kunnen uitstippelen, flexibel bij veranderingen, oplossingsgericht werken en denken.

Geboden

Een positie waar je mede aan het roer staat. Inbreng op basis van ondernemend denken. Een rol die je naar eigen inzicht verder vormgeeft.

Contact

Wil je meer weten over deze vacature of overleggen over jouw mogelijkheden, neem dan contact met mij op. Je kan ook via onderstaand formulier reageren.

    Klik hier voor andere vacatures of neem contact met mij op.