Allround-Manager-Finance-Den-Haag-076553

Promotie, merkactivatie en catering

Vacature vervuld

Deze vacature is vervuld. Klik hier voor andere vacatures of stuur via het formulier onderaan deze pagina jouw gegevens naar mij.

Wij zijn een sterk en internationaal bureau in promotie, merkactivatie en catering. Geen opdracht is ons te gek en als je weet wie we zijn, dan ken je ons al. Waarschijnlijk nooit gedacht dat wij daar achter zaten! En waarschijnlijk heb je helemaal nooit bedacht dat jij hier kan werken.

Al 20 jaar bouwen wij aan onze activiteiten en het vaste kernteam bestaat uit bijna 20 personen. Allen zijn onder de 40 jaar oud. Onze flexibele schil telt meer dan 400 collega’s en is hard groeiende. We opereren in Nederland en daarbuiten. Naast Nederland zijn wij gevestigd in de USA, UK en Japan. Maar je komt ons ook tegen in andere landen als bijvoorbeeld Zwitserland, België en Dubai.

Allround Manager Finance

Binnen ons Nederlandse team zijn wij op zoek naar een Allround Manager Finance. Je zit gelijk in het MT. Het MT bestaat naast jouzelf (Finance) uit de directeur, Concepts, Operations en Sales.

Zit hospitality in jouw genen en vind je merkactivatie, promotie en catering spannend, dan is dit jouw kans om in een groeiend bedrijf in te stappen.

Vacature Allround Manager Finance

Wat maakt de manager finance nu allround? Feitelijk dat je alles kan, maar vooral dat je goed bent in het vertalen van zaken vanuit finance. Maar ook dat je zaken financieel kan vertalen. Wij krijgen veel kansen, we bedenken van alles, maar willen ook weten of het financieel haalbaar is. Mocht het niet haalbaar zijn, vragen we je toch nog een keer te denken aan alternatieven.

In je werk word je ondersteund door een assistent. Hij is verantwoordelijk voor boekingen, facturatie, crediteuren, betalingen klaarzetten etc. Uiteraard doet hij dat in overleg met jou, maar heeft feitelijk weinig aansturing nodig. Betekent dat jij volledig de administratie, rapportages, aangiften, jaarrekeningen en overige financiële zaken voor je rekening kan nemen. We zouden het ook fijn vinden als je HR (contracten, vakantiedagen, mutaties etc.) onder jouw hoede wilt nemen.

Breed meedenken

Naast de feitelijke verantwoordelijkheid voor het financiële als Allround Manager Finance denk je breed mee met ons bedrijf. Vanuit analyses beoordeel je bijvoorbeeld de winstgevendheid van projecten. De flexibele schil; wat moeten we daarmee. Doen we de verloning zelf, middels payrolling of halen we een grote uitzender in huis die dat deel van ons overneemt? Wat zijn de ‘voors’, wat zijn de ‘tegens’?

Aanspreekpunt

Voor de buitenlandse entiteiten ben jij het aanspreekpunt voor wat betreft lokale accountants, fiscalisten en juristen. Maken we nu optimaal gebruik van de mogelijkheden aldaar? Moet we het werk en de geldstromen anders regelen?

Dus alles bij elkaar opgeteld: jij bent verantwoordelijk voor finance en we verwachten van jou dat je als ondernemende financial ons scherp houdt en zorgt dat wij slimmer worden!

Profiel Manager Finance

We zijn een jong team qua leeftijd, dus daar moet je in passen. Je hebt een opleiding op HBO/WO niveau, bijvoorbeeld bedrijfseconomie, bedrijfsadministratie of accountancy. Helemaal mooi als je via de Hotelschool in het financiële terecht bent gekomen. Je hebt dan ooit een keuze gemaakt voor hospitality.

Je bent bekend (of er aan toe) met het werken in een ondernemende omgeving waarbij je verantwoording aflegt aan de algemeen directeur en enkele investeerders. Je mouwen opstropen is jou niet onbekend.

We werken met AFAS; als jij dat nu ook doet, dan is dat een pre. Minimale ervaring is toch al gauw vanaf 5 jaar.

Geboden

Een zeer zelfstandige en ondernemende rol. Jij bent de finance m/v en vanuit jouw kracht denk je actief mee. We hebben sterke groeiambitie en hopen dat mede door jouw inzet wij deze groei kunnen realiseren.

Contact

Wil je meer weten over deze vacature of overleggen over jouw mogelijkheden, neem dan contact met mij op. Je kan ook via onderstaand formulier reageren.

Klik hier voor andere vacatures of neem contact met mij op.