Business-Controller-fashionable-items-Amsterdam-076629

Mondiale uitrol

Het bedrijf opereert mondiaal met Amsterdam als HQ. Buiten Europa is men nu de business verder aan het uitrollen. Ter ondersteuning (inzicht verschaffen voor beslissingen) van Head of Finance en het MT zijn wij op zoek naar een Business Controller Fashionable items.

Het bedrijf en de creatieven volgen hun hart om tot topproducten te komen. Wij (als bureau) noemen het fashionable items, maar het gaat veel dieper, mooier en verder.

Het is gaaf, het is sexy, het is mooi, het is -soms- klassiek, dan weer modern of anders. Niets hetzelfde, maar toch passend bij jou. Man of vrouw, het is wat jij wilt.

Business Controller

De functie van business controller is een compleet nieuwe rol binnen het bedrijf. De afdeling finance is klein en slim georganiseerd. Financieel administratief staat het bedrijf dus goed op poten. De volgende stap in de ontwikkeling van de onderneming is het verkrijgen van slim inzicht in inkoop en verkoop en nog wat zaken.

Wat zijn de trends? Welke analyses kan jij met de data maken zodat stuurinformatie boven tafel komt. Welke productlijnen en/of verkoopkanalen lopen goed of kunnen verbeterd worden? Wat als we zaken anders organiseren, gaat dit leiden tot verbetering? Kan jij de resultaten naar aanleiding van de verbetering meetbaar en zichtbaar maken.

Kortom, je bent slim, handig en weet inzichten te creëren. Je gebruikt hiervoor dashboards en bestaande KPI’s. Dit breid je uit om statische data vloeibaar, grijpbaar en zichtbaar te maken. En dan hebben we het niet alleen over het analyseren van voorraad, verkoop, marges, ‘land cost vs purchase price’, maar ook over andere zaken.

Al met al vervul je een bijzondere rol tussen finance, management, business owners en distributeurs. Meestal heb je direct contact met de stakeholders, maar soms ook via het management.

Profiel

Tenminste een HBO opleiding en bij voorkeur (pre) internationale werkervaring. Je bent van (ruimschoots) medior niveau en je hebt misschien audit/accounting ervaring opgedaan in de accountancy (geen must).

Jij bent slim en meer dan handig met Excel. Ervaring met BI-tooling / ERP en het kunnen bouwen van queries geeft je een voorsprong.

Je werkt gestructureerd en je hebt de ambitie om met jouw kennis en ervaring het verschil voor een internationaal opererend, groeiend bedrijf te maken.

Geboden

Je komt bij een bedrijf dat in transformatie is naar een internationaal opererende onderneming. Het team is dynamisch en ambitieus. Sterk creatieve, fashionable werkspirit.

Pas jij hierin? Wil je meer weten? Bel met Wouter op 06 54 74 23 04.

Contact

Wil je meer weten over deze vacature of overleggen over jouw mogelijkheden, neem dan contact met mij op. Je kan ook via onderstaand formulier reageren.

Klik hier voor andere vacatures of neem contact met mij op.