Senior-Belastingadviseur-ben-jij-op-zoek-naar-groei-regio-Den-Bosch-076488

Senior Belastingadviseur: durf jij?

Vacature vervuld

Deze vacature is vervuld. Klik hier voor andere vacatures of stuur via het formulier onderaan deze pagina jouw gegevens naar mij.

Opdrachtgever is een middelgroot accountants- en belastingadvieskantoor met enkele vestigingen. Voor een van de vestigingen aan de zuidkant van Den Bosch met plus/minus 35 ‘man’ ben ik op zoek naar een belastingadviseur die niet bang is!

Met andere woorden: durf jij buiten te spelen en heb je de ambitie om door te groeien?

Vacature Senior Belastingadviseur regio Den Bosch

De vestiging wordt aangestuurd door twee accountants (RA en AA). Gemist wordt een ervaren Belastingadviseur die de fiscale praktijk aanstuurt en samen met de partners zichtbaar is in de markt.

Het team dat je aanstuurt bestaat uit drie personen: een junior en twee mediors (totaal werken binnen het kantoor ± 10 fiscale mensen). Je hebt dus redelijk ‘vrij spel’ in je praktijk en je zal dan als het ware bijna vanzelf (je moet er wel wat voor doen!) het fiscale gezicht in de markt worden. De positie is overigens ontstaan doordat de huidige fiscalist aan het afbouwen is (pensioen).

Naast inhoudelijke aansturing van je team en het verstrekken van fiscale adviezen, denk je breed mee met het kantoor over marktontwikkeling. Hieronder mede het ‘verkopen’ van andere diensten van het kantoor: accountancy (samenstel en controle), financiële planning, estate planning, juridisch, HRM, corporate finance en fusie & overname.

Ben jij toe aan deze volgende stap?

Profiel Belastingadviseur

Voor deze seniore positie heb je toch al gauw 10 jaar ervaring nodig. Fiscaal ben je goed onderlegd, bekend met de DGA en het mkb, ook de grote mkb-ondernemingen en ben je in staat om een team aan te sturen.

Geboden

Een mooie fiscale positie binnen een kantoor met hechte teamverbanden en collega’s. Uitstekende groeiperspectieven.

Contact

Wil je meer weten over deze vacature of overleggen over jouw mogelijkheden, neem dan contact met mij op. Je kan ook via onderstaand formulier reageren.

    Klik hier voor andere vacatures of neem contact met mij op.