Partner-Global-Mobility-and-Employment-Tax-Randstad-076585

Voor een anafhankelijk advieskantoor in (alleen) grensoverschrijdend advieswerk zoek ik op partnerniveau een adviseur Global Mobility and Employment Tax.

Internationale ondernemingen

Met een omvangrijk team aan junior, medior en senior adviseurs, ondersteunt het kantoor internationale ondernemingen op het gebied van:

  • Corporate tax
  • Transfer pricing
  • VAT
  • Customs
  • Social security
  • Global mobility
  • 30% rulings
  • Immigration and relocation

Tevens biedt men voor global mobility, naast het fiscaal-juridisch advies, een aantal ondersteunende diensten waaronder payrolling.

Door zeer gerichte marketing en ‘netwerken’ is de praktijk in het afgelopen jaar sterk gegroeid. Deze groei biedt ruimte voor een extern te werven Partner Mobility and Employment Tax.

Vacature Partner Global Mobility and Employment Tax

Als partner ben je leidinggevend en eindverantwoordelijk voor de volledige advisering van jouw klanten. Inhoudelijk ben je sterk, weet je wat je moet doen en ben je in staat om de medewerkers naar een hoger niveau te begeleiden.

In het commerciële heb je een netwerk en ben je in staat om dit, tezamen met het netwerk van het kantoor, ten volle uit te nutten. Ik begrijp dat je in je eigen netwerk klanten hebt die je mogelijk niet kan meenemen door een cliëntbeding. Echter, volgen deze klanten, dan kan daar over afgerekend worden.

Los van het feit dat ‘meegenomen’ cliënten een prettige bijkomstigheid is, is de praktijk van het kantoor goed gevuld om jou als adviseur Global Mobility and Employment Tax voldoende uitdaging te bieden.

Profiel

Ruime ervaring in advisering van multi-nationale ondernemingen / opdrachtgevers op het gebied van global mobility en income c.q. employment tax. Bedreven in ‘netwerken’ of super technisch (om de meest briljante oplossingen te bedenken).

Ondernemend: immers, als partner ben (of word) je werkgever.

Ben je van mening dat partnerschap nu nog te hoog is gegrepen, maar vind je wel dat je daar in 1 à 2 jaar naartoe kan groeien, ook dan nodig ik je van harte uit om te reageren.

Geboden

Een slim ingerichte en geoliede machine (om het maar zo eens uit te drukken) waar jij mede jouw expertise aan kan toevoegen. Een organisatie die jou veel uit handen neemt. Een bedrijf dat opereert vanuit het motto ‘delen’.

Moment van toetreding afhankelijk van jouw anciënniteit. Horizontaal overstappen met medeneming van een team of collega-partner bespreekbaar. Meerdere invalshoeken zijn mogelijk.

Contact

Wil je meer weten over deze vacature of overleggen over jouw mogelijkheden, neem dan contact met mij op. Je kan ook via onderstaand formulier reageren.

    Klik hier voor andere vacatures of neem contact met mij op.