Belastingadviseur Waalwijk

Belastingadviseur Waalwijk

Accountants- en Belastingadvieskantoor

Belastingadviseur vacature WaalwijkVoor een accountants- en belastingadvieskantoor dat doorlopend kritisch naar zichzelf kijkt en probeert te vernieuwen, zoek ik een Belastingadviseur. Vernieuwen in diensten, aanpak en klantadvisering, past dat bij jou? Kan jij door slim te denken en andere invalshoeken te nemen komen tot verrassende inzichten en vernieuwing voor jezelf en jouw klanten? Uiteraard werkend vanuit een basis van Accountancy, Bedrijfskundig advies, Financiële en Estate planning, Fiscaliteit, Juridische zaken, HRM en Salarisadministratie. Voor de fiscale adviespraktijk ben ik op zoek naar een belastingadviseur.

Functie Belastingadviseur Waalwijk

De fiscale praktijk, met jou erbij, bestaat uit vier personen: twee senior belastingadviseurs waarvan één zich ook op estate planning richt, jij! en een adviseur aangiften voor IB, OB en VpB.

In jouw rol als belastingadviseur werk je op een eigen klantgroep/portefeuille. Jouw klanten laten zich typeren als eenpitters en DGA’s/ondernemingen in BV, inclusief de meer complexe voor wat betreft consolidaties. Afhankelijk van jouw kennis en ervaring verricht je voor deze klanten de werkzaamheden zelfstandig. Dit loopt vanaf de diverse aangiften tot en met advisering.

Naast het werk voor je eigen klanten, ondersteun je de aangifte-adviseur en werk je mee in de meer ingewikkelde c.q. grotere dossiers van de seniors. Daarnaast ben je natuurlijk mede aanspreekpunt voor de (assistent) accountants daar waar zij fiscale vragen hebben of bezig zijn met financiële werkzaamheden in jouw relatiegroep. Je werkt dus enerzijds heel zelfstandig en anderzijds samen met collega’s waardoor informatie-uitwisseling snel en gemakkelijk gaat en jij nieuwe kennis kan opdoen.

Profiel Belastingadviseur Waalwijk

De combinatie van de aangiftepraktijk en advieswerk motiveert je. Je hebt voldoende ervaring om vrij zelfstandig in de praktijk te werken. Je bent niet bang om contact met de klant op te nemen en je hebt een vlotte, fiscaaltechnisch pen. Je ‘leeft’ voor je klanten, bent praktisch en resultaatgericht.

Spreekt voor zich dat je een relevante opleiding hebt op HBO/WO niveau en de opleiding RB hebt gevolgd, volgt of bereid bent te volgen!

Geboden

Een hecht team waar ieder zijn eigen ‘ding’ doet. Ben je ondernemend en heb je het in je om te groeien in zelfstandigheid, dan ontvang je daarvoor uiteraard de ruimte en vrijheid.

Wil je meer weten, neem dan contact met mij op of gebruik onderstaand formulier: