Advocaat-Vastgoedrecht-Huurrecht-Utrecht-076691

Advocaat Vastgoedrecht Huurrecht / Utrecht / Vacature Tomlow Advocaten

Tomlow Advocaten zoekt sterke advocaat-medewerker vastgoedrecht / huurrecht!

Vacature vervuld

Deze vacature is vervuld. Klik hier voor andere vacatures of stuur via het formulier onderaan deze pagina jouw gegevens naar mij.

Tomlow Advocaten werkt landelijk vanuit de vaste Utrechtse basis. Met een team van 11 advocaten. Cliënten betreffen woningcorporaties, overheden, vastgoedbeheerders, -eigenaren, verhuurders en huurders; zowel zakelijk als privé. Wij zijn sterk in huurrecht, vastgoedrecht (breed) en bestuursrecht. Kom jij ons versterken?

Je wordt breed ingezet, zo snel mogelijk met verantwoordelijkheid voor eigen cliënten. Je krijgt begeleiding (feedback, sparren, scherp houden) van ervaren advocaten op de rechtsgebieden waarin jij nog minder handig/bedreven en/of ervaren bent.

Je werkt voor woningcorporaties en/of je draait mee in de vastgoedpraktijk van een collega-advocaat. Ligt bestuursrecht jou ook, dan graag. Ook daarin zijn wij bedreven en delen die kennis en ervaring graag.

Profiel Advocaat Vastgoedrecht Huurrecht

Idealiter 3 tot 6 jaar ervaring. Heb je een ander ervaringsprofiel en denk je op andere wijze aan het profiel te voldoen, nodig jezelf dan ook uit. Gevoel voor verhoudingen, creatief kunnen denken (soms ligt de oplossing buiten rechte) en fijn sociaal/collegiaal. En heb je een vlotte pen voor blogs en publicaties, dan maak je ons helemaal blij.

Geboden

Een prettige werkplek in Utrecht waarbij we gezamenlijk aan een grote tafel lunchen. Uitdagende cliënten en een hoop ambitie met elkaar.

Wil je je specialiseren met bijvoorbeeld een Grotius-opleiding of VHA, dan stimuleren wij dat. Meerdere van onze advocaten hebben een of meerdere specialisaties achter de rug.

Wil je meer weten over de inhoud van de functie, bel dan met Marcel van Wezel op telefoonnummer  06 17 31 86 73. Jouw sollicitatie kan je richten aan Wouter Wouters op het mailadres WW@wouterwouters.nl. Ook hem kan je bellen op 06 54 74 23 04.

Contact

Wil je meer weten over deze vacature of overleggen over jouw mogelijkheden, neem dan contact met mij op. Je kan ook via onderstaand formulier reageren.

    Klik hier voor andere vacatures of neem contact met mij op.