Advocaat Vastgoedrecht en Huurrecht Utrecht

Advocaat Vastgoedrecht en Huurrecht

Vacature vervuld

Deze vacature is vervuld. Klik hier voor andere vacatures of stuur via het formulier onderaan deze pagina jouw gegevens naar mij.

Utrechts advocatenkantoor dat landelijk opereert zoekt advocaat vastgoedrecht en huurrecht. De advocaten zijn eigenzinnig, spelen het liefst op de helft van de tegenstander en weten elkaar als team te stimuleren om net dat verschil te maken voor de cliënt.

Het kantoor bedient grotere bedrijven, corporaties, gemeenten, overheden, projectontwikkelaars, bouwbedrijven, professionele en particuliere vastgoedbeleggers en -handelaren op de rechtsgebieden huurrecht, bestuursrecht, verbintenissenrecht en vastgoedrecht.

Voor versterking van de praktijk die groeiende is, zoek ik een Advocaat Vastgoedrecht en Huurrecht.

Positie Advocaat Vastgoedrecht en Huurrecht

Voor het kantoor is jouw persoonlijkheid en ervaring belangrijker dan het aantal ervaringsjaren dat je al op de teller hebt staan. Jouw dienstverlening staat of valt met wie jij bent en hoe jij acteert! Dat je dan misschien nog ervaringsjaren nodig hebt, is eigenlijk bijzaak. Vanuit deze gedachte zoek ik een advocaat met 3 tot 10 jaar ervaring.

De praktijk waarin je komt te werken is divers, zowel inhoudelijk als in het soort cliënten. Je bent actief zowel in de vastgoedpraktijk als in de huurrechtpraktijk (voornamelijk vanuit de verhuurders).

In de praktijk van de opdrachtgever gaat het om uiteenlopende zaken. Zonder daarbij limitatief te zijn, kan je denken aan:

  • Aan- en verkoop van vastgoed;
  • Aannemingsovereenkomsten;
  • Advisering over renovatietrajecten;
  • Ontruimingsprocedures;
  • Arbitrage;
  • Advisering over de Woningwet en aanverwante regelgeving;
  • Omzetting van zelfstandige in onzelfstandige woonruimte;
  • Alle facetten van het huurrecht woon- en bedrijfsruimte;
  • etc.

Heb je een andere combinatie die mogelijk interessant is, bijvoorbeeld vastgoedrecht en sterk in bouwrecht, ook dan nodig ik je uit om te reageren.

Herken jij je in de punten? Zoek jij een kantoor waar je vanuit eigen signatuur kan opereren? Sta je open voor opbouwende kritiek en kan je dit zelf ook geven? Graag verneem ik dan van je. Reageer via onderstaand formulier of bel Wouter op 06 54 74 23 04 (ook bereikbaar in de avonduren). Een gesprek kan geen kwaad en kan tot jouw nieuwe toekomst leiden.

Contact

Wil je meer weten over deze vacature of overleggen over jouw mogelijkheden, neem dan contact met mij op. Je kan ook via onderstaand formulier reageren.