Advocaat Vastgoed Kwartiermaker Amsterdam 076381

Advocaat Vastgoed Kwartiermaker Amsterdam

Voor een groter advocatenkantoor zoek ik een Advocaat Vastgoed Kwartiermaker die de vestiging voorbereid op uitbouw van de praktijk.

Vacature Vervuld

Sectie Vastgoed Kwartiermaker

Advocaat Vastgoed Kwartiermaker vacature AmsterdamAls advocaat vastgoed werk je als vooruitgeschoven post voor de sectie Vastgoed, Bouw & Overheid in Amsterdam. Op de Amsterdamse vestiging is dit een ‘nieuwe’ sectie. De huidige cliënten in de regio Amsterdam worden nu nog vanuit een andere vestiging bediend.

Aangezien de markt en de praktijk sterk groeiende is, wil het kantoor deze sectie ook vanuit Amsterdam kunnen bedienen. Aan jou als Advocaat Kwartiermaker de nobele taak om alvast te beginnen!

Collega-advocaten

Op de vestiging werk je niet alleen. Sectiegenoten komen over en af en toe reis jij af naar de andere vestiging voor overleg, besprekingen en strategie. De advocaten die momenteel in Amsterdam werkzaam zijn, bewegen zich voornamelijk in het ondernemingsrecht, arbeidsrecht, contractenrecht, vennootschapsrecht en fusie & overname (M&A).

Ervaring & rechtsgebieden

Jouw ervaring: ideaal als je 8 – 10 jaar ervaring hebt in het vastgoed.

Je beweegt je in een of meerdere gebieden van het brede ‘vastgoedrecht’: bouwrecht, huurrecht, (ruimtelijk) bestuursrecht, milieurecht en al dan niet actief in koop / verkoop vastgoed, projectontwikkeling, erfpacht, publiek private samenwerking (PPS), transformatie.

Met andere woorden: als kwartiermaker heb je nu de vrijheid van keuze in rechtsgebieden. Daar waarin jij actief bent kan je direct mee aan de slag. Toekomstig te werven collega’s worden qua ervaring in rechtsgebieden om jou heen geformeerd!

>> Meer info volgt <<

Neem voor meer informatie contact op met Wouter of reageer via onderstaand formulier: