Advocaat Partner Privacy en ICT | Vacature in de Randstad | 076388

Advocaat Partner Privacy en ICT

Voor een groter advocatenkantoor in de Randstad zoek ik een Advocaat Partner Privacy en ICT. Het kantoor is fair in tarifering, hard naar de tegenpartij en scherp voor de eigen cliënt. Althans, zo zegt men maar zo ken ik ze ook.

Advocatenkantoor in de Randstad

Advocaat Partner Privacy en ICT vacature RandstadDe huidige praktijk van het advocatenkantoor in de Randstad heeft een mooie bezetting van advocaat-stagiairs en medewerkers, maar het ontbreekt aan een goede partner die richting aan de praktijk kan geven.

Intellectueel Eigendom, ICT & Privacy

Cliënten van het kantoor zijn nationale en internationale bedrijven aan wie bijstand wordt verleend. De rechtsbijstand en -advisering gaat over de uiteenlopende gebieden van het Intellectueel Eigendom, ICT & Privacy:

  • Privacy: advies, begeleiding en het compliant zijn;
  • IT (out)sourcing;
  • Contracten;
  • Auteurs-, Internet-, Telecommunicatie- Octrooi-, Merken-, Modellenrecht etc.;
  • Cloud.

Positie Advocaat Partner Privacy en ICT

Als advocaat Partner Privacy en ICT ben jij degene die richting geeft aan de doorontwikkeling en uitbouw van de praktijk. Dit betekent dat jij inmiddels op basis van jouw ervaring en zienswijze een visie hebt waarmee je jouw team kan enthousiasmeert en de praktijk succesvol de toekomst in stuwt.

Profiel Advocaat Partner Privacy en ICT

Je hebt toch al gauw minstens 10 jaar ervaring als advocaat op het gebied van IE/IT en bent gaandeweg meer richting Privacy & ICT geschoven. Je zit nu bij een kantoor waar de ‘top’ vol is en je hebt geen zin om te wachten tot er een plekje vrij komt.

Eigenlijk ben je de miskende pionier en ben je meer creatief dan voor de advocatuur, althans jouw huidige kantoor, gewoon is.

Het kan ook zijn dat je nu al partner bent bij een kantoor en jij meer vooruitstrevend bent en sneller wilt dan jouw kantoor nu aan kan.

Sollicitatie

Per mail of gewoon bellen. Op enig moment vraag ik om jouw cv, maar voor nu ben ik vooral nieuwsgierig naar wie jij bent en wat je wilt. In overleg bepalen wij dan samen hoe we de procedure opstarten.

Uiteraard kan je ook via onderstaand formulier reageren: