Advocaat IT Privacyrecht Den Bosch 076389

Advocaat IT Privacyrecht

Advocaat IT Privacyrecht gezocht voor een advocatenkantoor in Den Bosch. Senior positie met duidelijk zicht op partnerschap.

Vacature Vervuld

IE, IT en Privacy

Advocaat IT Privacyrecht Den BoschBinnen het kantoor zijn meerdere advocaten werkzaam op het gebied van IE, IT en Privacy. Het huidige team (en het kantoor) heeft behoefte aan een Senior Advocaat IT Privacyrecht die met ambitie en een helder plan de toekomst van de sectie en de praktijk vorm geeft.

Uitgangspunten

De uitgangspunten voor jou zijn eenvoudig: je hebt een bestaand team, je hebt een bestaande praktijk en je er is de potentie van meer opdrachten bij de huidige cliënten van het kantoor. Aan jou de taak om de ‘roadmap’ voor de toekomst op te stellen: hoe kunnen wij nog meer bij bestaande cliënten ophalen, hoe kunnen wij nieuwe cliënten voor de praktijk verwerven en wat heb jij daarvoor nodig om succesvol te zijn?

Sterk in IT en Privacy

Ben jij sterk in de rechtsgebieden IT en Privacy? Ondernemend ingesteld en authentiek? Kan jij buiten de lijntje kleuren om je team en de praktijk op een hoger niveau te tillen?

Lijkt mij een mooie uitgangspositie voor de advocaat met de juiste skills en de vaardigheden om een praktijk te leiden en uit te bouwen.

Meer weten, neem contact met mij op of reageer via onderstaand formulier: