Advocaat Civiel Recht vacature Utrecht

Advocaat Civiel Recht vacature Utrecht

[VACATURE INGEVULD]

Civiel Recht en Strafrecht of Vreemdelingenrecht

Voor een Advocatenkantoor in Utrecht zoek ik een Advocaat Civiel Recht die affiniteit of ervaring heeft met Strafrecht danwel Vreemdelingenrecht.

Advocaat Civiel Recht vacature UtrechtHet betreft een kleiner advocatenkantoor waar ze op efficiënte wijze een goede toevoegingspraktijk runnen. Daarnaast tevens betalende klanten, zowel particulier als zakelijk.

De vacature is ontstaan doordat een van de medewerkers de grote stap neemt om voor zichzelf te beginnen met uiteraard achterlating van de praktijk. Je kan dan stellen dat je in deze vacature veel leert en zelfstandigheid hebt. Hoe kan het anders dat iemand voor zichzelf gaat!

Civiel Recht

Het kantoor is op zoek naar een advocaat die zelfstandig in de algemene praktijk kan werken. Uiteraard krijg je wel begeleiding en overleg je met collega-advocaten over de te volgen route in jouw zaken. In jouw civiele praktijk voert verbintenissenrecht, huurrecht, arbeidsrecht en sociale zekerheid de boventoon.

Je krijgt zowel met particulieren als ondernemers te maken.

Strafrecht of Vreemdelingenrecht

Strafrecht

Het kantoor heeft een stevige strafrechtpraktijk waaronder enkele spraakmakende zaken. In deze zaken kan je meedraaien als jij daar ervaring in of affiniteit mee hebt. Er wordt tenminste van je verwacht dat je zaken kan waarnemen bij afwezigheid van de betreffende advocaten indien nodig. Wil je meer, dan ben je van harte welkom op je steentje aan de uitbouw van de praktijk bij te dragen.

Vreemdelingenrecht

Vreemdelingenrecht doet men nu niet binnen het kantoor. Alle vraag naar ondersteuning op dit gebied wordt momenteel dan ook afgeslagen.

Echter, de kans om hier een goede, gezonde praktijk in op te zetten is aanwezig. Heb jij ervaring in vreemdelingenrecht en kan je een dergelijke praktijk zelfstandig runnen, dan wil het kantoor graag samen met jou deze praktijk opzetten. De vraag naar rechtsbijstand in dit rechtsgebied die nu steeds wordt afgewezen, kan dan met jouw hulp en advisering worden opgepakt.

Wat biedt het kantoor?

Vooral grote zelfstandigheid. Een praktijk die voor het oprapen ligt. Goede salariëring, leuke collega’s, lol, hard werken en zaken die er toe doen.

Ideaal als je 3 tot 8 jaar ervaring hebt. Heb je je stage nog net niet helemaal afgerond, ook dan nodig ik je uit om te reageren.

Neem voor meer informatie contact op met Wouter