Advocaat Algemene Praktijk en Vastgoed-Bouwrecht Vacature Boers Advocaten Veenendaal

Advocaat Algemene Praktijk en Vastgoed-Bouwrecht Boers Advocaten | Opvolging c.q. toetreding bij gebleken geschiktheid | Prettig actief kantoor | Veenendaal | 7 – 12 jaar ervaring

Vacature vervuld

Deze vacature is vervuld. Klik hier voor andere vacatures of stuur via het formulier onderaan deze pagina jouw gegevens naar mij.

Advocaat Algemene Praktijk en Vastgoed-Bouwrecht Boers Advocaten Veenendaal

Opdrachtgever is Boers Advocaten, een advocatenkantoor met een algemene praktijk en persoonsgeboden specialisaties. Het kantoor heeft een 14-tal personeelsleden, waarvan het merendeel advocaat is.

Het kantoor opereert in de rechtsgebieden van arbeidsrecht, bouwrecht, vastgoedrecht, huurrecht, ondernemingsrecht, faillissementsrecht, incasso, letselschade, personen- en familierecht, mediation en erfrecht. Cliënten van het kantoor zijn zowel particulieren als (merendeels) bedrijven. Veelal worden zaken regionaal gedaan (cirkel Almere, Utrecht, ‘s-Hertogenbosch, Arnhem, Apeldoorn) met af en toe een uitstapje naar verre orden!

Ter versterking, maar ook voor opvolging op de niet al te lange termijn zoek ik naar een Advocaat Algemene Praktijk en Vastgoed-Bouwrecht voor Boers Advocaten.

Positie Advocaat Algemene Praktijk en Vastgoed-Bouwrecht Boers Advocaten

In een vrij hoog actieve werkomgeving door drukte van de praktijk, pak jij je eigen rol. Vanuit jouw ervaring in bouwrecht en mogelijk ook ruimtelijke ordening zet je samen met enkele collega-advocaten het kantoor ‘dieper’ in de markt. Jouw collega’s hebben al de nodig ervaring in vastgoedrecht en huurrecht en zo vormen jullie samen het vastgoedteam.

Het andere deel van je tijd ben je actief in civiel recht en handelsrecht voor zowel particulieren als ondernemers. E.e.a. uiteraard in overstemming met waar jouw kracht ligt.

Profiel

Je bent een juridisch breed opgeleide professional met bij voorkeur ervaring (7 – 12 jaar) opgedaan bij middelgrote advocatenkantoren. Je bent in staat om zeer zelfstandig te werken, weet hoe je je in de markt moet bewegen en hebt de ambitie en potentie om door te groeien tot de maatschap.

Woonachtig in de regio of de bereidheid hebben je aldaar te vestigen.

Geboden

Een plek in een actief kantoor dat vele kansen ziet en deze samen met jou wil oppakken.

Een assessment zal onderdeel van de procedure uitmaken.

Contact

Wil je meer weten over deze vacature of overleggen over jouw mogelijkheden, neem dan contact met mij op. Je kan ook via onderstaand formulier reageren.