Salarisadministrateur Parttime of Fulltime in Waalwijk

Salarisadministrateur Parttime of Fulltime

(VACATURE VERVULD)

Voor een accountantskantoor zoek ik een salarisadministrateur parttime of fulltime. Het kantoor biedt dienstverlening op financieel, bedrijfskundig, fiscaal en juridisch vlak. Maar in het bijzonder opereert men op het snijvlak van accountancy en bedrijfsvoering. Dit is de kern en daarin zijn zij sterk.

Vanuit de basis van financiële administratie (door ons of door de klant verzorgt), salarisadministratie, jaarrekeningen, aangiften en fiscaliteit ondersteunt het kantoor relaties in de bedrijfsvoering. Deze ondersteuning is de vertaling en analyse van het financiële in kerngetallen en KPI’s.

Een van de diensten die wordt aangeboden is het doen van de salarisadministratie voor klanten. Enerzijds vanuit de full-service gedachte die men biedt, anderzijds vanuit de gedachte van het ontzorgen van klanten en het bieden van toegevoegde waarde. Door groei van de praktijk zoek ik nu een salarisadministrateur.

Functie Salarisadministrateur Parttime of Fulltime

Als salarisadministrateur verwerk je uiteraard de salarissen voor de medewerkers van klanten. Je bent ervaren in:

  • Het verwerken van salarisadministraties;
  • Het doorvoeren van personeelsmutaties;
  • Het verzorgen van loonstroken, -staten, journaalposten en betaalstanden;
  • Het verzorgen van de noodzakelijk activiteiten bij het indienen van informatie richting Belasting- en Arbodienst;
  • Het toelichten van het gebruik van het loonpakket bij klanten die zelf tot het systeem toegang hebben;
  • Het herkennen van adviesmogelijkheden.

Ook vragen op het gebied van HR kunnen bij jou uitkomen als de klant ervaart dat jij hier meer van weet. Samen met twee collega’s (salarisadministrateurs) en een HR-adviseur pak je de vragen op. Afhankelijk van jouw ambitie en ervaring kan je hier dus meer in doen.

Binnen het kantoor ben je samen met twee parttime salarisadministrateurs verantwoordelijk voor de verloning van werknemers bij klanten. Echter, jullie staan er niet geheel alleen voor daar je ook nauw samenwerkt met de (assistent) accountants, fiscalisten en de HR-adviseur. Samen met je direct collega’s en de HR-adviseur zijn jullie degenen die op het gebied van ‘Arbeid’ in het directe contact met de klanten staan. Wil je fulltime werken, dat kan ook. Je zal dan wel meer reizen om werkzaamheden op enkele andere vestigingen te verrichten.

Profiel Salarisadministrateur Parttime of Fulltime

De harde vereisten: tenminste drie jaar werkervaring als salarisadministrateur bij een accountantskantoor. Het hebben van financieel administratieve ervaring is een pre.

Bij voorkeur kennis/ervaring van verloning waarop diverse CAO’s van toepassing zijn. Relevante opleiding, tenminste PD-L en het liefst aangevuld met relevante cursussen.

Men werkt met Nmbrs. Ook Excel komt regelmatig aan bod. Het hebben van affiniteit met overige digitale toepassingen is een duidelijk pre.

De zachte vereisten: open persoonlijkheid en de ambitie om je te ontwikkelen. Communicatief-vaardig om het gebruik van het pakket ook bij klanten uit te leggen als zij voor deze mogelijkheid kiezen (dienstverlening op maat).

Geboden

Een zelfstandige functie in de salarisadministratie die je kan uitbouwen passend bij jouw ambitie. Het kantoor helpt jou om je te ontwikkelen en jezelf te verbreden. Passende arbeidsvoorwaarden spreken voor zich.

Maar vooral biedt men een hecht team waarbij iedereen in zijn waarde wordt gelaten. Dat maakt de cultuur bijzonder en zorgt voor een sterke onderlinge binding en klantrelatie.

Contact

Wil je meer weten over deze vacature of overleggen over jouw mogelijkheden, neem dan contact met mij op. Je kan ook via onderstaand formulier reageren.