Junior Salarisadministrateur Waalwijk

Junior Salarisadministateur Waalwijk

Junior Salarisadministrateur gezocht bij een accountantskantoor met een prettige, open, ondernemende werksfeer.

Vacature Vervuld

Accountancy

Vacature Junior Salarisadministrateur WaalwijkEen klant van mij is een accountantskantoor met dienstverlening op financieel, bedrijfskundig, fiscaal en juridisch vlak. In het bijzonder opereert men op het snijvlak van accountancy en bedrijfsvoering. Dit is onze kern en daarin zijn zij sterk.

Vanuit de basis van financiële administratie (door het kantoor of de klant verzorgd), salarisadministratie, jaarrekeningen, aangiften en fiscaliteit ondersteunt men de relaties in de bedrijfsvoering. Deze ondersteuning is de vertaling en analyse van het financiële in kerngetallen en KPI’s.

Salarisadministratie

Een van de diensten die wordt aangeboden is het verzorgen van de salarisadministratie voor klanten. Enerzijds vanuit de full-service gedachte die het kantoor biedt, anderzijds vanuit de gedachte van het ontzorgen van klanten en het bieden van toegevoegde waarde. Door sterke groei van de praktijk van het accountantskantoor zoek ik nu een junior salarisadministrateur.

Functie Junior Salarisadministrateur

Als junior salarisadministrateur verwerk je uiteraard de salarissen voor de medewerkers van klanten. Dit betekent:

  • De implementatie verzorgen van nieuwe klanten;
  • Werknemers invoeren;
  • Mutaties verwerken;
  • Het verwerken van salarisadministraties;
  • Journaalposten verwerken en inrichten;
  • Het verzorgen van de noodzakelijk activiteiten bij het indienen van informatie richting Belastingdienst en pensioenfondsen;
  • Het herkennen van adviesmogelijkheden;
  • Het geven van c.q. het betrokken zijn bij (eenvoudige) adviezen op het gebied van salarisadministratie, arbeidsrecht (fiscale regeling) en HR.

Samen met drie parttime salarisadministrateurs verzorg je de loonadministratie. Afhankelijk van jouw ambitie en ervaring kan je hier meer in betekenen.

Echter, je staat er met jouw directe collega’s niet geheel alleen voor daar je ook nauw samenwerkt met de (assistent) accountants en fiscalisten.

Profiel Junior Salarisadministrateur

Bij voorkeur enige werkervaring als salarisadministrateur. Het hebben van financieel administratieve ervaring is een pre.

Heb je kennis van/ervaring met Nmbrs en salarisadministraties waarop diverse CAO’s van toepassing zijn, dan is dat ook een pre.

Relevante opleiding, tenminste (studerend) PDL en het liefst jouw kennis verder willen aanvullen met relevante cursussen.

De zachte vereisten: open persoonlijkheid en de ambitie om je te ontwikkelen.

Geboden

Een functie in de salarisadministratie die je kan uitbouwen passend bij jouw ambitie. Het kantoor helpt jou om je te ontwikkelen en jezelf te verbreden. Passende arbeidsvoorwaarden spreken voor zich.

Maar vooral wordt je een hecht team geboden waarbij iedereen in zijn waarde wordt gelaten. Dat maakt de cultuur bijzonder en zorgt voor een sterke onderlinge binding en klantrelatie.

Contact

Wil je meer weten over deze vacature of overleggen over jouw mogelijkheden, neem dan contact met mij op. Je kan ook via onderstaand formulier reageren.