Administrateur cq Assistent-Accountant Sliedrecht

Administrateur cq Assistent-Accountant / Sliedrecht

Vacature vervuld

Vacature voor Administrateur cq Assistent-Accountant in Sliedrecht bij een professioneel, recht door zee accountants- en advieskantoor.

Accountants- en advieskantoor

Vacature Administrateur cq Assistent-Accountant SliedrechtVoor een accountants- en advieskantoor met een sterk fiscale focus zoek ik een administrateur cq Assistent-Accountant. Het kantoor opereert vanuit twee vestigingen in de Rotterdamse regio. De cliënten waarvoor wordt gewerkt is divers: van enkele vermogende particulieren tot en met ‘doorsnee’ mkb-bedrijven en een aantal controleplichtige ondernemingen. Daarnaast werkt men ook voor een aantal internationale bedrijven waarvoor zij de Nederlandse dochters adviseren en begeleiden op het gebied van accountancy, fiscaliteiten en het zakendoen in Nederland en vice versa.

Dit alles doet men met een hecht team van 30 medewerkers met ieder zijn eigen specialisme. Het kantoor staat bekend om de persoonlijke, directe en zeer resultaatgerichte aanpak. Praktisch en ’to the point’. Dat noem ik de Rotterdamse aanpak.

Voor versterking van het team accountancy, ben ik op zoek naar een administrateur cq assistent-accountant.

Functie Administrateur cq Assistent-Accountant

Als administrateur cq assistent-accountant ben jij verantwoordelijk voor de administratieve dienstverlening naar onze klanten. Dit is inclusief het opstellen van tussentijdse cijfers en de voorbereidende werkzaamheden voor het opstellen van de jaarrekening. Waarschijnlijk kan je nu al heel goed inschatten wat jouw werk zal worden!

In jouw functie ben je dus verantwoordelijk voor al het administratieve, inclusief het zelfstandige klantencontact. En daarin verschilt deze vacature waarschijnlijk met vele andere vacatures: kan jij zelfstandig werken en ben je goed in klantcontact, dan kan je bij bij het kantoor helemaal los. Voor mijn opdrachtgever is jouw functie van cruciale belang! Zij vinden namelijk dat vanuit jouw administratieve dienstverlening je veel mensen blij maakt: de accountants die zich dan vooral op het jaarwerk kunnen richten (jouw werk is namelijk feilloos en zuiver), de belastingadviseurs die vanuit jouw werk het fiscale kunnen oppakken en de klant die op basis van jouw tussentijdse cijfers een ‘strak’ zicht heeft op waar de onderneming staat.

Daar waar de klant zelf de administratie voert, beoordeel jij wat is geboekt en geef je waar nodig advies hoe het beter kan.

Profiel Administrateur cq Assistent-Accountant

Je hebt een MBO/HBO opleiding, relevante werkervaring, bij voorkeur opgedaan op een administratiekantoor of een accountantskantoor. Aangiften btw en intracommunautaire leveringen zijn voor jou gesneden koek en je wilt de beste worden op het gebied van administratieve dienstverlening.

Je bent niet bang om klanten te woord te staan en om af en toe te werken op locatie bij jouw relaties. Een aantal administraties wordt voor Engelstalige bedrijven uitgevoerd. Het is dus zeer praktisch indien je de Engelse taal vaardig bent.

Men werkt veel met Exact Online en Visionplanner.

Geboden

Waarschijnlijk de meest zelfstandige functie, waarbij door laagdrempelig te werken er als het ware deuren open gaan. Ben je ‘digital savvy’? Dan krijg je de ruimte om te spelen met Exact Online en Visionplanner. Uiteraard ontvang je een goede beloning en opleidingsmogelijkheden.

Wil je meer weten over deze vacature, neem dan contact met mij op of solliciteer door via onderstaand formulier.