Opdrachtgever

Professional – opdrachtgever – werkgever

Al veel sollicitanten gesproken

Als opdrachtgever op zoek naar de professional die het verschil kan maken? Waarschijnlijk ben je al langer zoekende, meerdere sollicitanten gesproken, maar steeds niet die ene persoon gevonden. Laat het mij weten. Een telefoontje kan geen kwaad, zeker als dat de start tot de oplossing is.

Charmante wijze van dienstaanbieding

De wijze waarop ik de dienstverlening voor Werving & selectie en (Executive) Search aanbied, wordt door klanten als uitermate charmant ervaren: ik doe dit namelijk op basis van het zogenaamde Pay What You Want (PWYW). Klik hier voor meer informatie of bekijk wat Wikipedia hierover schrijft.

Voor startups & scale-ups richt ik de zaken anders in. Een duidelijk verhaal en afspraken vooraf. Vraagt om lef en vertrouwen!

Quotes van enkele klanten

…hebben het intern besproken en zijn erg positief over de vervolgstappen met jou als ondersteuning van ons recruitment process…

…vinden wij erg meedenkend in ons stadium als startup en gaan wij graag mee akkoord…

…daarnaast nog een resultaatafhankelijke (winstafhankelijke) fee voorstellen omdat een verbeterd resultaat voor ons, mede door inspanningen van jouw sollicitant zal komen. Je mag dus additioneel factureren…